Farma3: Farbanje Ekrema

0
Ekrem je pristao na nagovaranja kolega sa Farme i ofarbao se u plavo. Eva se žali na loše međuljudske odnose, a Bane i Jelena produbljuju svoj odnos

Eva je ušla u kuhinju gde je Vendi spustila stolice sa stola i rekla joj da će tu da piju kafu. Eva je počela da se brani kako neće da pije kafu tu, nego u dnevnoj. Vendi je krenula da je zagrli,ali je Eva pobegla od nje i rekla joj da je ne dira. Objasnila joj je da nije ljuta na nju. Rekla je da su međuljudski odnosi u kući užasni i ona neće da se ponaša kao da je sve u redu.

Boki je izveo Ekrema na trem i rekao mu da bi trebalo da se ofarba. Ekrem je rekao da je pričao sa zadrugom i da su mu rekli da neće ići u finale ako se ofarba. Boki mu je rekao da bi morao, jer su obećali kad je bio Ognjen. Rekao mu je da ga u kući svi odgovaraju, jer su ljubomorni na njega. Ekrem mu je rekao da se plaši da ne izgubi kosu. Boki mu je rekao da se ne brine i da se ofarba. Boki mu je rekao da će tražiti od zadruge crnu farbu za neki dan i da će ga vratiti u njegovu boju. Ekrem se bunio i rekao da želi odmah odmah sutra da se prefarba.

Boki je otišao po Jelenu u spavaću sobu, da bi je probudio da farbaju Ekrema. Jelena je odmah uzela da muti blanš. Počeli su da ga farbaju. Prišao je Peja i rekao da će on samo jedan pramen da ofarba kao Halid Muslimović. Prišla mu je Natalija i pevali su pesmu od Halida. Eva je rekla Ekremu da se ne brine, jer uvek može da se ošiša do glave, ukoliko mu mu se ne svidi boja. Zorana je rekla Ekremu da će sada sigurno biti na svim naslovnim stranama.

Jasmina i Marijan su bili u štali. Marijan je rekao da prave transvestita od Ekrema. Jasmina je rekla da mu je predložila da stavi periku, ali da je on nije slušao. Smatra da se svi u kući s njim sprdaju, a da on ne zna da se odbrani.

Eva i Marijan su pričali o Jasmini. Eva mu je rekla da Jasmina prima instrukcije od druge grupe i dodaje da je i Stefan nepouzdan za njihovu grupu. Jasmina je krenula u štalu do Marijana. Kada je bila ispred štale, čula je da je i Eva unutra. Ostala je neko vreme da čuje o čemu pričaju, a zatim se vratila u kuću.

Zlata je rekla da je pretila Vendi i da je ne bi bilo briga i da su je i diskvalifikovali. Veoma je lično doživela što je Vendi prozivala Peju, iako se Vendi pravdala da nije njoj ništa rekla. Zlata se čudila kako ne shvata da ako dira njene bivše muževe, to je kao nju da dira.

Bane i Jelena su bili u krevetima. On je skoro prešao na njenu stranu. Komentarisali su Bokijevu neurednost. Jelena je kroz smeh komentarisala kako je Baki doživeo šok, kada je Boki legao na njegov krevet tog dana. Jelena je rekla da oseća da će ona ispasti. Bane je rekao da će da odlepi ako ona ode i da će možda prvi put zaplakati na farmi, na šta se ona nasmejala. Pitao je da li želi da mu bude drugarica kada izađu sa farme, na šta je ona rekla da bi bila počastvovana.

Bane je rekao Jeleni o Katarini da ne voli hladne devojke. Pričao je o Katarininom ponašanju i kako je stalno hladna i nedostupna. Jelena smatra da to ima veze sa kamerama svuda.

makonda-tracker