Serija Las Vegas na TV Avala

0
Na televiziji Avala, radnim danima u 17 časova prikazuje se serija Las Vegas

Ova brzopotezna i provokativna serija koju potpisuje Geri Skot Tomson, scenarista filma Brzi i besni, prati elitni tim za nadzor koji je zadužen za red i mir u jednom od najvećih hotela i kockarnica u gradu greha. Ed je bivši operativac CIA, koji zajedno sa Denijem, bivšim marincem, rešava sve probleme koji se mogu dogoditi u hotelu i kazinu: od onih koji varaju na kartama, preko pljački i ubistava pa sve do situacija u kojima rivalska kazina pokušavaju da im preotmu igrače koji igraju na velike uloge. A kao da pritisak na poslu nije dovoljan, Ed je otkrio da je Deni u vezi sa njegovom kćerkom Delindom.

Pored Eda i Denija, u kazinu rade i Meri Konel, Denijeva dugogodišnja drugarica koja bi uskoro trebalo da dobije unapređenje, sveznajući sobar Majk Kenon, šefica kazina Nesa Holt i Samanta Džejn.

Uloge: Džejms Kan, Džoš Damel, Džejms Ližer, Vanesa Mersil, Moli Sims, Niki Koks, Marša Tomson…

Pored standardne glumačke ekipe, zaštitni znak serije Las Vegas je veliki broj gostujućih zvezda. Tokom pet sezona emitovanja serije kroz hotel i kockarnicu Montesito prošli su između ostalih i Alek Boldvin, Silvester Stalone, Eliot Guld, Paris Hilton, Denis Hoper, Džon Bon Žovi, Majkl Buble, Žan Klod van Dam, Pol Enka, Ašanti, Black Eyed Peas, Džejms Blant, Hju Hefner, Džul, Gledis Najt…

makonda-tracker