Dupla MTV premijera: Edo Maajka i Bei The Fish

0
U ponedeljak 15. novembra u 20 časova na MTV kanalu premijerno će biti prikazan spot repera Eda Maajke za njegovu novu numeru Fotelja i spot za singl When He Was Young makedonskog sastava Bei The Fish

Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, bosanski je hip-hop umetnik. Ovogodišnja nominacija za MTV Best Adria Act nagradu samo je još jedna potvrda njegove popularnosti u regionu. Nakon pet studijskih albuma, mnogih priznanja i live nastupa, Edo će publici prirediti još jedno izneneđenjenje sa novim singlom Fotelja sa aktuelnog albuma Spomen Ploča.

Makedonski bend Bei the Fish premijerno će prikazati novi spot za singl When He Was Young. Za zvuk su bili zaduženi članovi benda: Valentina Minovska (vokal, udaraljke i povrmeno klavijature), programer i klavijaturista Nenad Tonkin i vođa benda Ognen Anatasovski (vokal, bas gitara), dok režiju potpisuje Drako Moraitov.

Bend Bei The Fish iza sebe ima jedan neobjavljen album Listen iz 2003. godine, tri godine kasnije pojavljuje se What are you Fighting For, a potom sledi Look Up, koji je proglašen za album godine na makedonskom portalu za kulturu Plagij.at. Prošle godine objavili su album Time to Make Things Right na kojem se nalazi hit French Cheese, kao i numera When He Was Young, čiji spot će premijerno biti prikazan.

Dupla MTV premijera: Edo Maajka - Fotelja i Bei The Fish – When He Was Young, ponedeljak 15.11.2010., u 20:00!

 

makonda-tracker