Farma 3: Frameri žele da Vendi napusti imanje

0
Katarina je priznala Jeleni da se zaljubila u Baneta i da je nije sramota, jer nije lažni moralista, kao i da njih dvoje ne rade ništa loše, a Vendi je dobila najviše glasova od ostalih farmera da napusti Farmu

Farmeri su bili u dnevnoj sobi, a Baki se umivao u kupatilu pošto je tek ustao. Jelena je ušla i pitala ga da li će danas seći drva, a on joj je rekao da neće. Jelena mu je rekla da ne mora ako ne želi i da ona neće nikog da tera. On ne želi da seče drva, jer smatra da ima još ljudi u kući koji mogu to da rade, a Jelena smatra da se on prijavio sam na to i sad neće da ispoštuje. Natalija mu je rekla da ga Jelena nije napala, nego ga je pitala još na sastanku da li hoće i on je pristao, i rekla mu je da se ne svađa sada bez razloga. On je rekao da on voli da seče drva, ali da sad neće zbog Jeleninog stava.

Cobe je pričao Sanji kako se izolovao od rasprave od prethodne večeri, i da je svima dao do znanja da ga se to ne tiče. Pričali su o Jeleni, i Sanja smatra da je preterala što je javno izjavila da ima taktiku. Sanja smatra da ju je Peja razočarao od arene, i da se neće prikloniti ni jednom taboru. Kasnije su došle Jovana i Jelena. Jelena je nezadovoljna stanjem na farmi, jer više nije u stanju da sluša nepravdu. Prepričala je raspravu sa Bakijem, i rekla je da ne može više da podnese pritiske, i da će se prijaviti za slugu naredne nedelje da časno ode kući. Rekla je da se od jutra sklanja od svakog ko želi da priča o sastanku prethodne večeri. Cobe se nadovezao da mora da ispoštuje sve, jer je ona ipak gazdarica.

Na klupici  su sedeli Peja, Limeni i Baki, kada je došla Natalija. Baki joj je zamerio što je stala na Jeleninu stranu, a ona je pokušala da mu objasni da nije bio u pravu. Peja je dodao da je Jelena mogla da pozove Cobeta i Baneta da završe posao oko drva. Komentarisali su što je Jovana otišla sa Jelenom, a Peja je rekao da mu je žao Jovane što je tamo sa njima, i da prave neki dogovor.

U radionici, Jelena je ispitivala Katarinu o Banetu i kada je shvatila da oseća nešto prema njemu, i kako je to uticalo na nju kad je izašla. Katarina joj je rekla da joj  je nedostajalo smaranje po farmi kad ih je gledala napolju. Jelena smatra da je Katarinu na farmi održala veza sa Banetom. Katarina je rekla da se zaljubila u Baneta, i da je nije sramota, jer nije lažni moralista, kao i da njih dvoje ne rade ništa loše.

Limen, Zlata, Peja, Zorana, Jovana i Aca sedeli su za stolom u dvorištu. Zgroženi su Vendinim ponašanjem. Jovana je rekla da je njoj od takvog ponašanja muka. Zlata je napomenula da je morala da joj kaže nešto za Tinu prethodne večeri, a Zorana smatra da se Vendi posle toga malo zabrinula. Jovana smatra da je Vendi došla na farmu samo da isprovocira ljude. Zorana smatra da će se situacija ili smiriti ili eskalirati. Smatraju da Vendi misli da je Boki došao njoj kao podrška, a Zorana smatra da je on došao sam za sebe i da je potpuno svoj.

U kuhinji, Vendi je sa Bokijem. Pokušala je da zapodene priču o nekom sa njime, a on joj je rekao da sad i oni ogovaraju, kao i što oni njih ogovaraju, i rekao joj je da od sad ogovaranje prestaje.

Katarina je rekla Jasmini da kada nekoga voli i kada joj je drag, da želi malo više pažnje. Smatra da možda greši, da je komplikovana osoba i sebična kada voli. Rekla je da pokušava da shvati da je Farma, i da on ne može možda da joj poklanja više pažnje, ali da joj ne uspeva. Počela je da plače, i rekla je da joj nekad treba da je neko malo više pored nje, da je bila ljubomorna i kada je Vendi došla. Rekla je kako je ceo život bila mažena i pažena i da joj treba malo više pažnje.

Uveče, došla je Aleksandra i počeo je sastanak. Pročitano je pismo u kome zadruga daje zadatak svim farmerima da nabroje pet osoba koje bi trebale po njihovom mišljenju da napuste farmu. Najviše glasova je dobila Vendi i otišla je da se spakuje da napusti Farmu. Pročitano je drugo pismo, i kao nagradu dobijaju čišćenje toaleta. U spavaćoj sobi, Sanja je objasnila Ekremu da Vendi nije stvarno izašla sa Farme, nego da je to sve zadruga smislila da bi oni bili iskreni.

Nakon glasanja, Bata je rekao Katarini povodom njene izjave da ona ima fanove, da samo zvezde imaju fanove, a svi ostali publiku koja je zajednička. Ona je uvređena njegovom izjavom. Smatra da je on ljubomoran.

Počela je rasprava između Bate i Baneta. Bata mu je rekao da negde drugde može da bude savetodavac. Zamerio mu je klempe i smatra da Bane očigledno ne zna šta znači kada tako nekog udaraš. Rekao mu je da ne mora više da se trudi da izigrava ženoljubca, pošto je Bane stao na Kaćinu stranu. Bata je rekao Banetu da je zaštićen kao beli medved ovde. Rekao mu je da je glumac, jer je hladan, a Bata je uzbuđen, jer ima emocije.

Bata i Katarina su nastavlili da se raspravljaju u spavaćoj sobi. Njemu je i dalje smetalo što je upotrebila reč fanovi. Rekao joj je da je lenja i neuredna, i da jedino zna da se ljubaka, i da se ponaša onako kako ne priliči jednoj ženi.  Kada je došla Jasmina i prekinula ih je, on joj je rekao da je sada ona Katarinin advokat.

 

makonda-tracker