Ko je na vrhu?

Ne propustite sjajnu zabavu: Poznate ličnosti na kvizu znanja

0

Pored hrabrosti da uđu u takmičarski lift, poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života će morati da se prisete istorije, geografije i matematike, a nagrade koje osvoje ići će u humanitarne svrhe, što je još jedna posebnost ovog televizijskog formata.

foto: Promo
foto: Promo

Dugo očekivani svetski kviz "Ko je na vrhu?" startuje u četvrtak 22. februara u 22 sata na televiziji Pink. Ako je suditi po prvim takmičarima, ovo će zaista biti najzabavniji kviz - u prvoj emisiji, za glavnu nagradu boriće se pevačica Dara Bubamara, pevač Sale Cvetković iz "Tropiko" benda i muzički producent Damir Handanović, koji su, imajući na umu humanitarni karakter ovog kviza, bez straha ušli u kapsule koje su ih odvele čak pet spratova iznad zemlje.

 

Iako nije bilo jednostavno odgovarati na pitanja i to sa velike visine, Dara, Sale i Damir su se sjajno zabavili i pokazali ne samo znanje, već i snalažljivost. Njih troje odgovaraće na trik pitanja, kroz koje će ih voditi uigrani televizijski tandem, Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

 

foto: Promo

Takmičari će u kvizu "Ko je na vrhu?" prolaziti kroz runde - u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj, 300.000 dinara.


Sa svakim dostignutim iznosom pitanja postaju sve teža - svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole.

 

1 / 5 Foto: Promo

 

 

makonda-tracker