Farma 3: Jelena Stožinić nova gazdarica

1
Iako je izabrana za gazdaricu imanja, manekenka Jelena Stožinić plaši se da sama spava u gazdinoj kući, Marjan je besan na Bokija 13, a proslava Batine slave pretvorila se u ludu žurku

U štali su bili Eva i Marjan. Marjan je veoma ljut na Bokija, navodno zato što mu je poslao tablete. Eva je pokušala da ga smiri, ali ga je još više uzrujala. Pokušala je da mu objasni da bi trebalo da prihvati Bokija. Marjan se žestoko protivio i rekao da nema ništa protiv njega i njegovog opredeljenja, ali ima protiv tolike njihove promocije u javnosti. Rasprava se nastavila i niko nije želeo da popusti u svom stavu, da bi Eva na kraju otišla iz štale.

Sazvan je sastanak na kome je pročitano Irenino pismo. Jelena je proglašena za novu gazdaricu. Ona je rekla da nije očekivala da će je Irena postaviti za gazdu, iako su njih dve drugarice. Marjan je napustio sastanak. Jelena je počela da pravi raspodelu poslova u kući. Natalija je rekla Bakiju da se uzdrži i da sada ne pravi greške. Takođe mu je rekla da ne bi trebalo da ulazi u konflikt sa Bokijem.

Proka je obišao imanje sa novom gazdaricom, i komentarisao dvorište, smatrajući da je veoma neuredno. U štali, zatekli su Marijana kako sređuje životinje. Marijan im je rekao da su pilići prerasli i da je potrebno napraviti pilićarnik. Proka mu je objasnio kako da proširi prostor za piliće i to im je ujedno i prvi ovonedeljni zadatak. Nezavršeni zadaci su i sređivanje đubreta, skupljanje dasaka sa imanja na jedno mesto i sređivanje dvorišta.

Mitrovdan je i Batina je slava. Bata je dobio pismo od porodice, koje je pročitao pred svima. Zapalio je sveću i zajedno sa Acom izlomio slavski kolač. Proslava slave se polako pretvara u žurku. Većina je bila u dnevnoj sobi i slavila, kao da sutra ne postoji. U kuhinji, Vendi i Ekrem su pevali. U spavaćoj sobi, Boki je spavao, a Peja i Sanja su leškarili i razgovarali.

Marijan i Stefan su bili u štali i komentarisali novog ukućanina. Marijan smatra da Boki provocira, a Stefan mu je rekao da ne sme da se nervira na Farmi.

U spavaćoj sobi su razgovarali Cobe, Jelena i Bane. Jelena nije oduševljena što mora da ide da u gazdinu kuću, jer se plaši da spava sama. Banetu je u šali rekla da mu nije žao što ona mora da ide, jer će sada u njenom krevetu spavati Katarina. Katarina je došla pevajući, a Bane je komentarisao kako voli kada mu je žena vesela.

Cobe je pomogao Jeleni da prenese posteljinu i po povratku ispričao Banetu i Katarini da se ona stvarno plaši da tamo spava sama. Oni su mu predložili da ode kod nje i pravi joj društvo. Kada je Jelena kasnije došla po još stvari, Bane joj je rekao da slobodno dođe kod njih u toku noći, ako se bude plašila.

Jelena je opet došla u kuću i u dnevnoj sobi je sa Bokijem, Vendi, Batom, Banetom i Jasminom. Ponovo se požalila zbog spavanja u gazdinoj kući, jer se tamo oseća kao da je u sanduku. Rekla je da je poskidala i sve slike sa zidova.

 

makonda-tracker