Elemental i Niki Minaj premijerno na kanalu MTV

0
U ponedeljak osmog novembra u 12 časova, na regionalnom MTV kanalu, premijerno pogledajte spot Niki Minaj za singl Check It Out na kojem joj društvo pravi Will.I.Am, a istog dana od 20 časova i premijeru spota Priroda i društvo sasatava Elemental

MTV i Universal Music sa ponosom najavljuju ekskluzivnu TV premijeru novog spota za singl na kojem je popularna Niki Minaj ugostila muzičkog veterana Will.I.Am-a. U pitanju je numera Check It Out sa debi albuma ove r’n’b umetnice pod nazivom Pink Friday, a čije je lansiranje zakazano za 23. novembar. Check It Out je četvrti singl koji najavljuje ovaj dugo iščekivani album, a za režiju spota bio je zadužen Rič Li, koji potpisuje i spot za Eminemov povratnički singl Not Afraid. Sam reditelj je spot opisao kao čudan futuristički korejski TV šou sa najneobičnijim facijalnim ekspresijama ikad.

Od 20 časova premijerno pogledajte novi spot zagrebačke grupe Elemental Priroda i društvo na regionalnom MTV-ju i na www.mtv.rs web portalu. Numera Priroda i društvo predstavlja drugi singl sa aktuelnog albuma Vertigo. Spot je sniman u Splitu, a glavne uloge tumače izvanredni mladi hrvatski glumci Goran Bogdan i Petra Težak. Osim njih, u spotu se pojavljuju i glavni vokali Elementala Remi i Šot, koji u ulozi naratora gledaoce vode kroz radnju.

Numera Priroda i društvo analizira niz društvenih problema na mikro-nivou, tako što prikazuje najintimnije momente mladog bračnog para u jednom, njima najtežem, problemu...

Elemental je u svojoj osnovi hip-hop bend koji ne sledi stroge stilske odrednice, već kombinuju različite muzičke žanrove, posuđujući od svakog ono u čemu se najviše prepoznaje i na taj način obogaćuje sopstveni stil.

makonda-tracker