Vlado Georgiev u Ukusu Poznatih na MTV-u

Nova emisija koja će se emitovati na regionalnom MTV-u Ukus Poznatih počinje sa emitovanjem u sredu 10. novembra od 19:30 časova, a u prvoj epizodi gostuju di-džej Marko Nastić, pevač Vlado Georgiev i najbolja mlada atletičarka Evrope Sandra Perković
0
1 / 2

Ukus Poznatih će publici u regionu pružiti uvid u muzičke odrednice prema kojima žive javne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije, a koje će regionalna publika prepoznati po njihovom zalaganju u domenu kulture, zabave, sporta i politike.

Mirjana Karanović, Tarik Filipović, Milčo Mančevski, Ana Sofrenović, Lucija Šerbedžija i mnogi drugi, svake srede će odgovarati na najrazličitija pitanja u vezi sa načinom na koji su formirali svoj muzički ukus i zanimljivostima koje su pratile razvitak istog. Povezanost muzike sa privatnim životom ovih zvezda biće okosnica svake od dvanaest epizoda serijala Ukus Poznatih u okviru kojih će regionalnoj publici svoje male muzičke tajne otkriti trideset šest svima dobro poznatih sagovornika.

Cilj emisije jeste da pomogne u razvijanju veza između mladih ljudi iz regiona promocijom muzike, kulture i raznolikosti u ukusima i mišljenjima.

Ukus Poznatih je dinamična i duhovita emisija koja će vam približiti mnoge slavne ličnosti i otkriti vam neke od najzanimljivijih detalja za koje do sada niste imali prilike da čujete.

Reprizni termini ove emisije su petkom u 14:50 sati i nedeljom u 17:20 časova.

makonda-tracker