Serija Spisak mojih bivših na TV Avala

Od nedelje 7. novembra gledaoci TV Avala biće u prilici da od 20 časova gledaju komičnu seriju Spisak mojih bivših
0
1 / 5

Reč je o seriji koja je zasnovana na izraelskoj seriji The Mythological X. Autor izraelske verzije, Sigal Avin, zajedno sa Dajen Ruđiero potpisuje se kao autor američke verzije. Serija je snimana na nekoliko najlepših plaža u Kaliforniji.

U centru pažnje je Bela Blum, uspešna tridesetogodišnjakinja koja nije u vezi. Njen relativno miran život promeniće se kada joj vidovnjakinja prorekne da će njen suprug biti neko sa kim je već bila u vezi. Međutim, postoji jedan uslov: ukoliko Bela ne pronađe bivšeg dečka i budućeg supruga u roku od godinu dana, nikada se neće udati. Tokom devojačke večeri koju je organizovala njena sestra Dafni, Bela saznaje da će morati da oživi svoju prošlost i ispravi sve greške ukoliko želi da pronađe gospodina Pravog. Iako skeptična, ona počinje da analizira svaku vezu i propalu romansu sa svojim prijateljima Ogijem, vernim drugom koji sluša njene ljubavne jade još od koledža, Vivijen, Ogijevom dugogodišnjom devojkom i Sajrusom, hronično nezaposlenim i uvek spremnim za oštre primedbe.

Međutim, kada Bela dobije dokaz da su predviđanja tačna, njen cinizam će ispariti i ona započinje ozbiljnu potragu. Tragajući za budućim suprugom, Bela je odlučna u nameri da ostane optimistična, verujući da će, kada joj sudbina otvori vrata prošlosti, svaka veza koju ostvari uticati na budućnost.

U seriji igraju Elizabet Rejzer, Rejčel Boston, Adam Rotenberg, Aleksandra Brekenridž, Amir Talai...

makonda-tracker