Model Squad

One su preuzele svet mode poput oluje: Svi detalji iz života supermodela koje obožavate

0

Nakon što su krasile naslovne strane magazina Voga i Sports Ilustrejteda, snimale kampanje za Balman i Živanši i bile deo čuvene revije "Victoria's Secret", ove dame su preuzele svet mode poput oluje! Ipak, nisu postale uspešne bez napornog rada, posvećenosti i istrajnosti...

foto: Promo
foto: Promo

Dokumentarna serija na E! kanalu od osam jednočasovnih epizoda prati supermodele među kojima su Daniela Braga, Olivia Kulpo, Hana Ferguson, Ping Hju, Nadin Leopold, Karolina Lou, Ešli Mur, Šanina Šajk i Devon Vindzor.

 

U produkciji Trooper Entertainment u saradnji sa Lionsgate u koprodukciji sa IMG, nova serija nudi autentičan sadržaj dok manekenke uče kako da žive, vole i osvoje Veliku jabuku, uz emotivne situacije koje se dešavaju u njihovom kompleksnom svetu. Pretpremijerni specijal emitovaće se 18. februara u 22 sata pod nazivom "Model Squad: Fashion Week", a sve epizode biće prikazane krajem godine.

Model Squad devojke ostvarile su neverovatan uspeh kao vrlo mlade", rekla je Ejmi Introkaso-Dejvis, izvršna potpredsednica za razvoj i produkciju kanala E! "Ova serija daje našim gledaocima ekskluzivno sedište u prvom redu, odakle se vidi kako se vrhunski modeli nadmeću ali i podržavaju jedni druge kroz trijumf i izazove visoke mode koja je pod velikim pritiskom."

Oduševljeni smo što ćemo produžiti naše partnerstvo sa E!," rekla je Dženifer Okonel, Lionsgate izvršni potpredsednik alternativnih programa. "Pod vođstvom izvršnog producenta Dejva Kaplana 'Model Squad' predstavlja ono što Lionsgate traži kao alternativni program i radi sa najboljima u poslu, a u ovom slučaju sa ženama koje su u vrhu modne industrije."

Uzbuđen sam da dokumentujem motivaciju i ambicije ovih mladih vrhunskih žena", rekao je izvršni producent Kaplan. "Sa supermodelima na čelu pop kulture, serija nije mogla imati bolji dom nego na kanalu E!"

makonda-tracker