Tri dana do dodele MTV nagrada

Dodela MTV EMA 2010 nagrada, koju će voditi glumica Eva Longorija, prenosiće se uživo iz madridske dvorane Caja Magica u nedelju, 7. novembra u 21 čas
0
1 / 2 Foto: Promo

Red Carpet Live Show počinje u 20 sati, dok je spektakularna ceremonija dodele nagrada počinje sat vremena kasnije. Na dodeli nagrada nastupiće Rijana, B.o.B. i Hejli Vilijams koji će uživo izvesti svoj mega hit Airplanes, Majli Sajrus, Šakira, Kings Of Leon, Linkin Park, Keti Peri, Kid Rock, Plan B i Kejša.

Tinejdž pop zvezda Džastin Biber biće voditelj programa na digitalnim medijima, odnosno pratitiće uživo, komentarisaće i tweet-ovaće dešavanja na EMA na mtvema.com.

Međunarodni fenomen Snooki (Nicole Polizzi) iz serije Jersey Shore pridružiće se svom kolegi iz serije, Pauly D-ju na bini u Madridu. Prekrasna glumica iz serije True Blood, Ijan Rejčel Vud, takođe će uručiti nagradu na dodeli MTV EMA 2010., zajedno sa Emili Osmet, Dudesons-ima i Džonijem Noksvilom.

Voditelji sa Crvenog tepiha biće VJ s američkog MTV-ja, Tim Keš i Alis Levin, dok će posebni gost-prezenter Džared Leto i 30 Seconds To Mars održati ekskluzivni nastup.

Ove godine će MTV prvi put dodeliti nagradu Global Icon, a američke rok legende, grupa Bon Jovi, imaće čast da ponesu ovu vrednu titulu.

Lejdi Gaga, Keti Peri i Rijana bore se rame uz rame u kategorijama za Najboljeg pop izvođača, Najbolju pevačicu i Najbolju pesmu, dok Gaga takođe slavi u kategoriji Najbolji nastup uživo, a Keti Peri se kandiduje za Najbolji World Stage nastup.

Na listi nominacija može se videti i da je Eminem zacementirao svoj ponovo stečeni status hip-hop kralja s četiri nominacije, uključujući one za Najbolju pesmu, Najboljeg pevača i Najbolji spot za njegovu fantastičnu saradnju sa Rijanom u Love the Way You Lie.

Muse, 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Kings of Leon i Ozi Ozbourn takmiče se u kategoriji Best Rock, dok su pop fenomen Džastin Biber, Kesha, B.o.B, Plan B i Džejson Derulo u trci za najboljeg novog izvođača.

Ovogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg regionolnog izvođača u 2010. godini, odnosno Best Adria Act, Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, našao se u trci za nagradu Best European Act, zajedno sa drugih 20 regionalnih pobednika. Marko se takmiči rame uz rame sa svetskim i regionalnim zvezdama kao što su Inna, Marina and the Diamonds, Dima Bilan, Sakis Ruvas, Enrike Iglesijas i Swedish House Mafia.

MTV će 4. novembra objaviti spisak od 5 izvođača sa najviše glasova dok će pobednik u kategorjiji Best European Act biti proglašen 7. novembra na spektakularnoj dodeli MTV EMA.

Reprizu dodele MTV EMA nagrada možete da pogledate:

Ponedeljak u 20h

Utorak u 12h

Sreda u 16h

Četvrtak u 12h i 22h

Petak u 18h

Vikend od 12:20 h

makonda-tracker