svetska serija broj jedan

Iznenađenje za fanove: Počinje snimanje devete sezone serije Okružen mrtvima!

0

Željno iščekivana druga polovina osme sezone vratiće se na fox 26. februara

 

foto: promo
foto: promo

Još uvek nije došlo vreme da se rastanemo od Rika, Derila, Mišon, Negana i drugih (anti)junaka koje smo zavoleli u prethodnih 8 godina - krajem 2018. očekuje nas nova sezona serije „Okružen mrtvima“, na Fox kanalu na preko 125 tržišta.


FOX, globalni lider u distribuciji dramskog programa, na kojem se ekskluzivno širom sveta može gledati serija "Okružen mrtvima" potvrdio je da će se deveta sezona serije naći na FOX kanalima krajem 2018. godine, pošto su autori potvrdili njeno snimanje.

 

"Okružen mrtvima" već petu uzastopnu sezonu ostaje svetska serija broj jedan. Izvršni producent i urednik serije je Skot M. Gimpl, a izvršni producenti su i Robert Kirkman, Gejl En Herd, Greg Nikotero, Dejv Alpert i Tom Luz. FOX je postao partner AMC-a još dok je serija bila u fazi scenarija i po prvi put primenio taktiku istovremene svetske premijere 2010. godine. Sada je u toku osma sezona i "Okružen mrtvima" će se vratiti za preko 200 miliona gledalaca širom sveta, u preko 125 država. 26. februara počinje drugi deo aktuelne 8. sezone, a u Srbiji će biti prikazan samo nekoliko sati posle premijere u SAD.

Međunarodnu distribuciju serije FOX vrši na svojih 125 tržišta, u roku od 24 časa posle američke premijere, nastavljajući poslovnu politiku Fox Networks Group da seriju emituje širom sveta istovremeno.

 

 

Serija Okružen mrtvima zasnovana je na stripu Roberta Kirkmana koji objavljuje Image Comics. "Okružen mrtvima" je već četiri godine najgledanija je serija među populacijom od 18 do 49 godina. "Okružen mrtvima" priča o mesecima i godinama nakon zombi apokalipse i prati grupu preživelih koju predvodi policajac Rik Grajms, u potrazi za bezbednim mestom. Izvršni producenti serije koju je kritičar "Varajetija" ocenio kao stvarni fenomen su Skot Gimpl, Kirkman, Gejl En Herd, Dejvid Alpert, Greg Nikotero i Tom Luz.

makonda-tracker