Farma 3: Sve se vrti oko Eve

Dan na imanju u Lisoviću protekao je u znaku Eve Ras: ukućani je ogovaraju iza leđa i govore kako izigrava žrtvu, a na sastancima se slažu s njom i povlađuju joj
0
1 / 13

U kuhinji, Marjan je pričao o uvredama koje mu je Vendi uputila prethodnih dana. Jovana, Aca i Ekrem su razgovarali o podeli posla, a Ekrem je rekao da ne želi da radi, samo će nadgledati šta rade Baki i Peja. Smatra da Marijan ne radi poslove oko štale kako treba.

Marjan i Borko su otišli u štalu da namire životinje. Pridružila im se Irena. Marjan je pokazao Ireni kako da muze kravu i rekao je da je prilično vešta i da je sigurno ranije vežbala. Irena je na to rekla da joj je Jelena pokazala kako da radi prstima dok muze kravu.

Na donjem tremu, Vendi je Bakiju pričala o događajima sa pijace. Rekla mu je da će zbog par Zoraninih fanova prestati da je proziva, da ne bi napravila od nje pravila žrtvu na farmi. Baki joj je rekao da je preterala sa Zoranom.

Baki i Peja su, kao i svakog dana, šetali po dvorištu i razgovarali o Banetu. Baki je razočaran Banetom, a Peja je rekao da Bane može da zaboravi na druženje kada budu napustili farmu.

Zorana, Bata, Natalija, Limen i Cobe su u dvorištu kod pušnice. Limeni i Bata su nameštali grede. Nastavlja se rasprava sa igre istine. Zorana smatra da je Bata ostao nedorečen, kao i da će na sastanku reći sve što ima o Evi i ostalim ženama. LiMen smatra da ga je Vendi iskoristila da ih zavadi.

Limen i Bata su se raspravljali dok su radili na izgradnji pušnice.

Bati je smetalo što LiMen nema svoj stav, nema mišljenje, što ga nije podržao kad su igrali igru istine, što je ogovarao Evu, a ništa nije rekao javno. Smatra da LiMen ogovara sve - i Vendi i Bakija i Evu i Kaću, a nikome ništa ne govori otvoreno. Nazvao ga je ružnim imenima i rekao mu da bi drugačije pričali da nisu na Farmi. Vendi je podržala Batu, koja je LiMena kritikovala da je nagovarao Cobeta da Katarini da štapić prethodne nedelje. LiMen se branio i kritikovao Batu da je on ogovarao Cobeta i Vendi, a da ne sme ništa da im kaže.

Na sastanku farmera, Eva je ponovo optužila farmere da je nipodaštavaju i šikaniraju. Zlata je predložila Evi da više ne dira sudove i da ne mora ništa da radi. Evi to ne odgovara i rekla je da ne želi da živi u svinjcu.

Vendi je rekla LiMenu da smatra da je njegovo i Batino pomirenje nije iskreno i da je samo iz interesa, sa čime se LiMen nije složio. Bata je rekao kako se nisu pomirili sasvim, da njihov odnos više nikada ne može biti isti.

U kuhinji, Jelena je rekla Cobetu i Sanji da ne može da sluša više Evu kako svuda i stalno priča da je žrtva. Ne odgovara joj što niko od farmera ne sme da kaže šta misli, nego su svi dobri sa Evom i na sastanku ćute, a kada ona ustane i kaže šta misli, svi se onda slažu sa njom. Cobe i Zlata su komentarisali dešavanja sa sastanka. Smatraju da bi i Zorana trebala manje da naglašava te događaje sa Vendi, ukoliko stvarno želi da se sve smiri. Bane i Cobe se slažu da ne mora sve da se iznosi na sastancima, nego da neke situacije mogu da se reše i u četiri oka. U kuhinji, LiMen i Zlata su pričali o Evi i smatraju da igra na kartu žrtve i kako joj je to glavni adut, kao i psovke. Zlata mu je rekla da sa njom treba biti oprezan i da je treba ignorisati kad padne u vatru, jer šta god da joj se kaže, to deluje mnogo teže, nego da je rečeno nekome mlađem. U spavaćoj sobi, Zlata i Bane su ložili vatru. Zlata je objašnjavala Banetu da je cela priča sa Evom jedna velika igra nerava.

Zorana je pričala o LiMenu i Bati i njihovoj raspravi, i rekla je da joj je žao što se to desilo, i da će pokušati da smanji tenzije i da ih pomiri.

Uveče, iza sena, Bane, Jelena i Irena su komentarisali Evu i kako sad svi opet lete oko nje, a do malopre su se žalili na nju.

 

 

makonda-tracker