Farma 3: Eva se zavetovala na ćutanje

1
Posle dolaska s pijace, Vendi je javno pohvalila Zoranu, a Eva Ras, uvređena zbog nepoštovanja, odlučila je da ne govori

Proka je došao na imanje, kako bi sa Vendi i slugama krenuo na pijacu. Krenuo je da zvoni, ali je video da je zvonce pokvareno. Ušao je u spavaću sobu, gde su svi spavali i lupajući čekićem o zvono, budio farmere koji su legli nedavno. Pitao je Baneta da li on zna šta se desilo sa zvonom na vratima. Požurivao je Vendi da što pre krenu na pijacu i rekao im je da moraju da utvrde ko je odgovoran za zvono.

Na pijaci, dolazak farmera je burno propraćen od strane prisutnog lokalnog stanovništva. Farmeri su dobili uglavnom sve što su želeli i to bez mnogo cenjkanja. Zorana je otpevala i nekoliko pesama, što je pozdravljeno aplauzima. Kako bi dobili cigarete, farmeri su odigrali i kolo.

Po povratku, gazda i sluge su prokomentarisali kako su zadovoljni, pre svega što misle da su doneli sve što im je potrebno i da ce ostali farmeri biti zadovoljni.

Na sastanku, Vendi je izjavila da je Zorani sve oprošteno, zbog fanova koji su se pojavili na pijaci. Eva se ponovo našla uvređenom zbog nepoštovanja i zavetovala se na ćutanje. Marjan nije bio spreman da tek tako pređe preko svega što se desilo i rekao da neke stvari više neće tolerisati. Dalje su diskutovali o zvoncetu koje je pokvareno.

Neki farmeri su su spavali kada se to nije smelo, pa ih je gazdarica izvela napolje da razbude duh i okrepe telo. Seriju vežbi su radili Irena, Sanja i Stefan, dok su preko tarabe Borko i LiMeni dobacivali i komentarisali. Smatrali su da je Irena najimpresivnije radila.

Svi su se okupili za stolom u dnevnoj sobi, povodom slave. Zlata i Jovana su se svima zahvalile i čestitale slavu. Nakon toga su izlomili pogaču i poslužili se žitom.

Baki i Irena su ispred kuće pričali o žurci od prethodne večeri. On joj je rekao da je sinoć bio trenutak da se nešto dogodi među njima, ali da je taj trenutak sada prošao. Rekao joj je da se ona ponaša drugačije. Ona mu je na to rekla da se ne oseća najbolje. Rekao joj je da je seksi, ali da ne ume da igra, da ne oseća ritam i da ispada smešna. On bi imao još svašta da joj kaže, ali sada ne može, a ona mu je rekla da ima vremena za to.

Sanja je Ekremu pričala o svom mužu, šta ona radi, a on je bio iskreno oduševljen. Ona je pričala kako joj porodica mnogo nedostaje, a on joj je rekao da ih pozdravi kao on koji ima običaj da stoji sat vremena ispred kamere i pozdravlja sve redom. Ona smatra da to to sigurno ne bi prikazali. Sanja je zaplakala, jer joj nedostaje porodica. Jasmina Ana, Zlata i Natalija su je tešile i govorile joj da je ćerkica sigurno gleda.

Cobe je u ženskom džemperu. Jelena i Irena su mu navukle ženske čarape, a Sanja mu je dala da obuje svoje cipele sa visokim potpeticama. Uveli su Cobeta preobučenog u ženu u dnevnu sobu i upoznaju ukućane sa njihovom novom drugaricom Žaklinom. Bane ga je grlio, a Marjan mu je rekao da je znao za Baneta, ali da nije znao i da je on od tih! Cobe je seo na stolicu, a Natalija ga je opomenula da prekrsti lepo noge. Šetao se po kući imitirajući manekenke. Svi su počeli da pevaju i on se popeo na sto da igra.

makonda-tracker