porodična saradnja

Radoš Bajić o radu sa sinom i ćerkom na seriji Šifra Despot: Velika je odgovornost na nama!

0

Emitovanje novog, ambicioznog projekta Radoša Bajića, "Šifra Despot", zakazano je za februar ove godine na TV Pink, a ekipa gotovo bez dana odmora snima od 20. septembra.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pored Radoša, na seriji rade i njegova deca, Jelena Bajić Jočić i Nedeljko Bajić.

 

- Producent i direktor projekta je Nedeljko, dok je Jelena kreativni direktor. Ona je bila zauzeta i svojim projektima, ali se sve više uključuje u rad na seriji "Šifra Despot", jer će snimanje trajati do aprila - rekao je Radoš, otkrivši kako izgleda poslovno sarađivati sa najbližim članovima porodice.

 

- Mi smo jedan tim. Kada računamo ekipu, glumce, to je više od 500 ljudi, mladih ljudi, sa kojima sarađujem, a među njima su i moja deca, Jelena i Nedeljko, što je meni veliko zadovoljstvo. Tu su i moj zet i moja snaja, mi smo jedna porodična firma, ali to ne znači da nam je zbog toga lakše. Možda nam je čak i malo teže, jer je velika odgovornost na nama. Mi smo, kao porodica, garancija i partnerima, saradnicima i kolegama, pa i gledaocima, da to što pravimo, da će to biti iskreno i kvalitetno, što se i očekuje od nas - objasnio je istaknuti autor.

 

Bajić ne krije da je serija "Šifra Despot" jedan veoma zahtevan projekat, drugačiji od svega na čemu je do sada radio.

 

- Radimo jedan projekat koji do sada nije rađen na našem tržištu. Moram da priznam da ovakav tip serije nikad nisam radio. Ovo nije ni sitkom, ni telenovela - ovo je jedna ozbiljna TV serija, svaka epizoda će trajati do 40 minuta i ovo je serija koja će se emitovati iz dana u dan. Ovo je forma dnevne serije i to je za mene, kao autora, bila posebna motivacija. Ovakva serija se mora raditi na drugačiji način, drugačije se pisati, realizovati, i mi se trudimo da damo jedan novi proizvod, po kome ćemo biti prepoznatljivi na tržištu - rekao je Radoš.

 

Serija "Šifra Despot" se snima najsavremenijom tehnikom, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa.

 

Premijerno emitovanje serije "Šifra Despot" zakazano je za februar 2018. godine na programima TV Pink širom regiona.

 

makonda-tracker