Farma 3: Ekrem za rođendan dobio plesačicu

0
Nova gazdarica na imanju u Lisoviću je Vendi, koja ne prestaje da se sukobljava sa Zoranom, Marjanom i drugim ukućanima. Farmeri su proslavili Ekremov rođendan žurkom na kojoj je nastupila trbušna plesačica

Rano je jutro na farmi. Proka je farmerima doneo vruć burek i jogurt u 6. Probudio je farmere i pozvao ih na doručak. Farmeri su jeli i vratili se ponovo u krevete. Uglavnom su bili oduševljeni i posebno im je prijao jogurt, dok samo nekolicina nije jela, jer im je bilo mnogo rano za burek.

U kuhinji, nekolicina farmera je nagađala ko će biti novi gazda. Smatraju da bi nove faramere trebalo odmah poslati u štalu da rade. U dnevnoj sobi, Jovana, Peja i Aca su komentarisali o Katarini, kako je bila skroz drugačija na početku.

Sanja je u spavaćoj sobi prepričavala kako je Bane rekao Katarini za njihovu priču od ranije, kao i svađu oko Sanjinog muža. Ona se zaklinjala da je to što govori istina.

U radionici su Stefan i Borko. Došao je Marjan i pitao ih što su ih već upregli.

Došao je Proka i sastao se sa Vendi. Obišli su imanje i farmerima su zadati novi i stari zadaci. S obzirom da Ekrem kao gazda nije ispunio svoje obaveze, za ovu nedelju farmeri moraju da očiste WC, okopaju voćke, prenesu đubrivo u baštu i da je prekopaju i posade jesenje kulture. Takođe, do petka moraju da završe i pušnicu.

Ekrem je pročitao pismo i u njemu je saopšteno da je Vendi nova gazdarica. Zorana nije prisustvovala sastanku, jer je bila u štali i nije znala za sastanak. Kada je došla, Ekrem joj je saopštio da je Vendi nova gazdarica. Njoj nije bilo drago što je propustila sastanak, jer ispada da je namerno izbegla zbog Vendi. Marjan i Jasmina su razgovarali o novoj gazdarici i Jasmina je zadovoljna Katarininom odlukom, jer je sigurna da ove nedelje neće biti izabrana za slugu. Zorana je pričala sa Ekremom o sastanku, i ona je sigurna da će biti izabrana za slugu.

Na sastanku, Vendi je rekla da obaveze moraju da se završe. Baki se pobunio, jer ima problem s tim moranjem. Rekao je da će raditi i da voli da radi, ali mu smeta Vendin stav. Marjan se složio sa Bakijem i ušao u raspravu sa Vendi i demonstrativno napustio prostoriju. Zorana se uključila u razgovor i kulturno objasnila Vendi i farmerima da ona nema problem s gazdaricom, ali da ne želi da komunicira s njom i da ne želi više da trpi Vendine prozivke.

Uveče su se okupili u dnevnoj sobi. Jovana je Ekremu rekla da ima predosećaj da će te večeri biti najbolja žurka do sada. Kada su otvorili vrata, na tremu su ugledali šta im je poslato za to veče i svi su se obradovali. Ekrem se najviše obradovao pivu. Zahvalio se zadruzi i okupljenom društvu. Stigla je i druga torta, a Ekrem je bio presrećan. Pričao je kako je ceo dan bio tužan, jer nije verovao da će dobiti žurku, iako su mu svi govorili suprotno.

U ponoć je došla trbušna plesačica. Ekrem je zadivljeno igrao sa njom. Marjan se popeo na klupu i igrao. Kada je završila, Ekrem ju je ispratio. Posle je komentarisao kako mu se okrenula i poželela srećan rođendan i otišla. Aca je komentarisao kako je jako lepa.

 

makonda-tracker