Farma3: Gazda Ekrem i pripiti farmeri

Ukućani imanja u Lisoviću opustili su se uz čašicu, a Ekrem planira kako da uredi život na Farmi. Katarina otkriva Banetu da neće pokazati emocije pred kamerama i moli ga da je ne izneveri
0
1 / 8 Foto: Tv Pink

Ekrem je pričao kako neće oprostiti Hasanu što ga nije postavio za gazdu kada je izbačen. Marjan je došao u kuhinju i nervirao se što su se veoma kasno setili da mu je potrebna pomoć oko poslova u štali. Eva ga je nudila da jede, ali je on to odbio.

Eva je probudila sve farmere i zvala ih je da dođu kako bi pročitali Čedino pismo. U pismu, Čeda je postavio Ekrema za novog gazdu, a Aca je predložen za njegovog pomoćnika.

Ekrem je izjavio da će se truditi da donese što više hrane sa pijace, kao i da higijena bude na što većem nivou. Dogovorena je podela posla za narednu nedelju. Marjan se naljutio, jer ga niko nije pitao za mišljenje, i otišao je u štalu. Kasnije, u kuhinji je pričao sa Evom, kako je sazvan sastanak oko pomaganja oko stoke, a njega niko nije konsultovao i pitao oko čega je potrebna pomoć. Eva se ljuti na faramere što samo pričaju, a ništa ne rade.

U radionici, Baki i Peja su jeli kupus sa alevom paprikom i pili vino. Baki je ubeđen da će neka od zvezda Granda da pobedi. Peja mu je predložio da sad postane kao Džej, da počne da peva i da radi tezge. Rekao mu je da ga smatra za druga, i da ne bi voleo da Baki ode sa Farme. Baki je kroz suze pokušao da mu objasni da želi da izađe, jer mu veoma nedostaje ćerka.

Došao je Ekrem da ih zamoli da naseku drva, i da se dogovore šta je potrebno sa pijace. Baki se dobrovoljno prijavljuje za slugu i zamolio je Ekrema da prihvati to. Aca je rekao Ekremu da proveri još jednom sutra, pre nego li donese konačnu odluku, da li se Baki predomislio. Marijan je došao i dogovarali su se kako da podele poslove ujutru. Došao je Cobe da popije čašu vina, a Baki i Peja mu objašnjavaju da su počeli da piju za svadbu. Došla je Natalija, da bi im uzela vino, jer su već dosta popili. Pokušala je sa izgovorom da je zadruga tražila, ali joj Baki nije dozvolio.

Proka je došao na imanje, kako bi novom gazdi Ekremu dao ovonedeljne zadatke. Zajedno su obišli imanje, tor za ovde i kokošinjac, kao i prostor kod bašte gde treba da naprave pušnicu. Farmeri su dobili sledeće zadatke: da rasporede đubrivo po bašti, okopaju voće iza gazdine kuće, posade luk i naprave pušnicu. Proka je od Ekrema tražio da pozove LiMena, kako bi njemu objasnio sve detalje oko pravljenja pušnice.

Svi farmeri su nešto radili, osim Katarine i Jasmine, koje su sedele u dnevnoj sobi. Komentarisale su kako im je dosadno, i kako je glupo da se ništa ne radi, po ovako lošem vremenu. Kasnije su izašle da se prošetaju, i Jasmina joj je rekla da misli da se Baki ozbiljno zaljubio u nju. Katarina je izgledala kao da prvi put čuje za to. Jasmina joj je rekla da ne bi smela da daje nadu nekome sa kim ne želi ništa da ima. Katarina je rekla da sa svima priča otvoreno, ali da je ljudi pogrešno doživljavaju.

U dnevnoj sobi, Baki, Peja i Ekrem su bili već prilično pripiti. Baki je plakao Peji na ramenu, dok ga je ovaj tešio.

Uveče, farmeri su dobili obaveštenje zbog čega je Tina napustila farmu. Većina farmera je tužna, dok je Zlatu sve to veoma pogodilo. Plakala je od kako je pročitano pismo, dok je Jovana pokušavala da je uteši.

Napolju, Bane i Katarina su sedeli iza sena. Katarina je pričala kako nije davala Bakiju povoda za ovakvo ponašanje. Banetu je rekla da nije u redu što se odvojio od nje. Napomenula mu je da ukoliko ona nekog zagrli, to ima svoju težinu. Rekla mu je da ona ne pokazuje svoje emocije ovde, i da ovde želi samo da se igra, da vreme brže prolazi. Za kraj ga je zamolila da je ne razočara.

makonda-tracker