Rijana i Lollobrigida premijerno na MTV-ju

0
U ponedeljak 18. oktobra MTV će premijerno prikazati dva spota. Only Girl (In The World) američke r’n’b dive Rijane u 12 časova, dok je druga premijera zakazana za 20 sati i za prošlogodišnje dobitnike MTV nagrade grupu Lollobrigida i pesmu Bivša cura

MTV i Universal Music najavljuju ekskluzivnu televizijsku premijeru spota Only Girl (In The World) koju izvodi popularna američka pevačica Rijana. Radi se o najavnom singlu za novi album Loud koji će se u prodaji pojaviti 16. novembra ove godine. Pesmu Only Girls (In The World) producirao je norveški dvojac Stargate. Sa njima je Rijana sarađivala više puta do sada, na singlovima poput Unfaithful, Don’t Stop the Music, Hate That I Love You, Take a Bow... Njen poslednji veliki hit Rude Boy takođe nosi potpis sastava Stargate. Novi album Loud očekuje se 16. novembra, kako kažu čelnici izdavačke kuće Def Jam Recordings. Međutim uvid u ono što je Rijana spremila na novom albumu gledaoci regionalnog MTV-a imaće priliku da vide premijerno već ove subote, 18. oktobra u 12 časova.

Grupa Lollobrigida, premijerno će prikazati svoj novi spot Bivša cura u ponedeljak 18. oktobra u 20 sati na regionalnom MTV-ju i www.mtv.rs portalu.

- Spot je prikaz intimne drame bivše cure koju glumi Ana Maras. Nakon raskida Bivši i Bivša su u kulturnim odnosima, štaviše, on je nedugo nakon break-upa poziva na svoje venčanje. Bivši i Buduća koju glumi Ivana Roščić su divan par, svi ih vole, pa im tako i Bivša priprema svadbenu tortu. Dok muti jaja i mleko priseća se dirljivih trenutaka, izneverenih obećanja i osveta se rađa. Uloga Bivšeg, nakon dugotrajnih i iscrpljujućih audicija, pripala je Dušku Lokinu, idolu svih generacija – otkrile su članice grupe.

makonda-tracker