sve su hipnotisale

Ako ih niste gledali, promenite to što pre: Televizijske serije o kojima se najviše pričalo tokom 2017.

0

Neosporno je - filmovi su u poslednje vreme definitivno u senci televizijskih serija, a u godini na izmaku svet je s najvećim nestrpljenjem iščekivao ova ostvarenja.

foto: Giphy.com
foto: Giphy.com

Neke su nas razočarale, neke oduševile, zbog nekih smo plakali, zbog nekih se smejali, a svim ovim serijama zajedničko je jedno - bile su glavne teme na društvenim mrežama!

 

Igra prestola (Game of Thrones)

 

foto: HBO via AP

Pred početak emitovanja sedme sezone (koja je ove godine počela nešto kasnije nego proteklih šest godina) serije zasnovane na maestralnim romanima Džordža Martina, gotovo da nije bilo osobe koja nije jedva čekala da ponovo zaviri u Vesteros, svet zmajeva, rata i borbe za presto. Svaka od epizoda Igre prestola temeljno je obrađivana i komentarisana i na Tviteru, ali i od strane najpoznatijih svetskih medija.

 

Slučajno odala tajnu i razbesnela planetu: Zvezda serije "Igra prestola" potvrdila ono o čemu se mesecima spekuliše

 

Zamislite šta nas tek čeka tokom emitovanja osme sezone, koja će biti i poslednja godina prikazivanja ove serije!

 

Stranger Things

 

foto: Profimedia

Kada je reč o muzici, osamdesete godine smatraju se jednim od najplodotvornijih razdoblja u svetskoj istoriji, a slično je i kada je reč o filmovima, serijama, pa i modi. Duh ove decenije savršeno je prenet na male ekrane zahvaljujući tvorcima serije Stranger Things, koja je - posle Igre prestola - najiščekivanija serija 2017. godine.

 

Preslatko ili neprikladno za njen uzrast? Ona ima 13 godina i svi pričaju o njenom načinu odevanja (FOTO)

 

Nakon što smo u prvoj sezoni gledali priču o misterioznom nestanku dečaka po imenu Vil i neobičnim događajima koji su potom usledili u malom gradu Hokinsu u Indijani, svi su s nestrpljenjem čekali da u 2017. i u drugoj sezoni saznaju šta čeka drage junake ovog ostvarenja, posebno one najmlađe.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker