Farma 3: Nevolje s pušenjem

0
Nedostatak cigareta na farmi počinje da bude evidentan. Svi su od ranog jutra nervozni.

U kuhinji, Eva je Marjanu rekla da je od nje traženo da napravi zonu za nepušače u kući, na šta joj je on odgovorio da neće glasati za taj predlog, iako je nepušač. Jasmina Ana je predložila da se pušačima udvostruče sledovanja alkohola, i da će oni tada bez problema smanjiti pušenje. Jelena smatra da pušači mogu da zavijaju i seno, ako žele da puše. Marjan svaljuje krivicu na sluge, jer smatra da su zaboravili ostale farmere. Ekrem je bio veoma nervozan, i ne zna kako će izdržati, s obzirom da je strastven pušač. LiMen smatra da je Evin predlog da se zabrani pušenje u kući dobar, i on će ga podržati.

Peja je zamolio Sanju da mu skuva kafu što je ona odbila. Optužio ju je da očigledno ima tajni zadatak, jer je primetio da ne želi da radi ništa u kuhinji.

Jelena je pričala Banetu i Nataliji o Peji i kako joj se baš i ne dopada njegovo ponašanje prema njoj, jer može po godinama otac da joj bude, dok oni smatraju da je to ona sve pogrešno protumačila. Izrazila je želju da ide kući, jer se sve promenilo i više nije zabavno. Nataliji se nije dopala poslednja žurka, jer su bili isti muzičari i pevale se iste pesme.

U kuhinji, Baki je prišao Katarini i poljubio je. Na to se ona samo smeškala, a on je rekao da mu je potrebno da mu prenese samo malo pozitivne energije. Sedeo je pored nje, i šaputao joj na uvo, dok se ona samo osmehivala.

Zorana je komentarisala Jovani kako smatra da je neko namerno ubačen da unese negativnu energiju. Komentarisali su kako je nezgodna situacija kada se dobije tajni zadatak, pogotovo kada je potrebno nešto uraditi dobrom prijatelju. Jovana smatra da je teško nešto uraditi i nekom s kim se ne slažeš.

Baki, Ekrem, Peja, Aca i Bane su bili u spavaćoj sobi, i nervozno su komentarisali organizaciju u kuhinji. Smatraju da ne mogu Vendi i Jasmina Ana da budu zajedno u kuhinji! Svi su bili veoma nervozni, jer je ručak kasnio. Ne smatraju da Eva dobro radi svoj posao kao gazdarica, a neki jedva čekaju da Ekrem postane gazda i dovede sve u red.

Eva smatra da nema razloga da se svađaju oko cigareta. Ona smatra da ukoliko cigarete budu zabranjene u kući, da će im zadruga dati cigarete. Bane je pokušao da je ubedi da razlog što nisu dobili cigarete taj što on nije želeo da trampi svoj kačket, dok Eva smatra da ne bi pomoglo.

Po završenom sastanku, Eva je zaustavila Jasminu Anu i rekla joj je da ju izdala time što nije glasala protiv pušenja. Isto je rekla i Zorani i Marijanu. Eva je optužila sve da su protiv nje, i kako nema prijatelja. Baki smatra da je sve to samo umislila.

Na večernjem sastanku, dobili su pismo od Zadruge da rasprave o nekoliko stvari, između ostalog, o međuljudskim odnosima. Zorana je izjavila da je čula da je neki ljudi ogovaraju, i kako želi da misli da je to deo tajnog zadatka da se ne bi uvredila. Vendi je veoma negativno pričala o Zorani, ne imenujući je, nazivajući je dvoličnom.

U štali, Jelena i Bane su komentarisali o Vendi, i kako su primetili da je se svi plaše i da niko ne sme da joj se suprotstavi. Zbog toga, u njenom prisustvu samo klimaju glavom i slabo komentarišu.

makonda-tracker