Robi Vilijams: Premijera prvog povratničkog spota sa bendom Take That

0
Robi Vilijams se vratio u bend Take That, uskoro objavljuju novi album, a spot za prvi singl koji su snimili u originalnoj postavi imaćete prilike da vidite ekskluzivno na kanalu regionalnog MTV-ja u subotu, 16. oktobra u 12 časova

U pitanju je spot za numeru The Flood, koja najavljuje novi album pod nazivom Progress. Nakon ponovnog okupljanja, članovi benda Take That rešili su da pokažu da još uvek poseduju energiju i talenat koji ih je krasio devedesetih. Novi album biće pušten u prodaju 22. novembra, a The Flood je najavni singl koji će se na tržištu zvanično pojaviti tek 14. novembra. Spot za novi singl prikazuje kako Geri, Haured, Džejson, Mark i Robi veslaju u čamcu duž reke Temze.

Do slavnog ponovnog okupljanja članova benda došlo je prošlog septembra prilikom gostovanja benda Take That u Njujorku, u okviru njihove poslednje turneje The Circus Live. Ubrzo potom, petorka je počela sa radom na šest novih pesama koje su predstavljale osnovu za novi album čiju produkciju potpisuje Stuart Price koji je potpisan kao producent albuma izvođača kao što su Madona, Kajli Minog, The Killers, Pet Shop Boys, New Order Missy Elliott, Scissor Sisters, Sil i Gven Stefani.

Robi Vilijams se u bend vraća kao jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda sa solo karijerom sa osam studijskih albuma, 55 miliona prodatih izdanja i titulom najtiražnijeg muškog solo umetnika u Britaniji svih vremena. Ali nisu ni članovi benda Take That sedeli skrštenih ruku. Od kada su se ponovo okupili bez Robija, posle deset godina pauze, objavili su dva veoma uspešna albuma koja su dostigla milionske tiraže, dok je album Beautiful World iz 2006. godine 35. najprodavanije izdanje u Britaniji svih vremena. Sledeće izdanje The Circus iz 2006. godine najbrže je prodavano izdanje u Britaniji te godine dok je turneja Circus Live iz 2009. godine postigla novi britanski rekord kao najbrže raspordata turneja, za malo više od četiri sata Take That su rasprodali 650 000 ulaznica.

makonda-tracker