icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

premijerno od 21h

Lepa iznenađenja i brojne motivacione istinite priče: Emisija Iskreno sa Aleksandrom Simić od petka u novom terminu

Novo izdanje emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić biće na programu TV Naša u petak, 15. decembra od 21h.

foto: Marina Lukić
foto: Marina Lukić

Od sada gledaoci mogu pratiti emisiju u jos "jačem" terminu, petkom od 21h na tv Naša.

 

- Sa ponosom i velikom zahvalnošću mogu da kažem da sve više velikih i vanrednih imena govori u emisiji i da u narednim mesecima gledaocima pripremam lepa iznenadjenja i dobre motivacione istinite priče - kaže Aleksandra i dodaje da je sutrašnja emisija i priča za primer mnogima koji izgovore za svoje neuspehe nalaze u okolnostima a ne u sebi .

- Ko želi, uvek će pronaći put do uspeha - zaključuje Aleksandra Simić.

 

Virtuoz harmonike, Aleksandar Sofronijević, momak koji sa četiri godine nije znao šta je ovaj instrument ali se nije odvajao od njega u emisiji koja će biti emitovana u petak, 15. decembra od 21h na TV Naša, autorki otkriva koliko je napora i truda uložio u svoj rad i kako je od malena znao da će stajati na sceni.

foto: Dragan Kadić

Odakle mu hrabrost za neke životne poteze, koliko su vaspitanje i zahvalnost bitni, zbog čega je najstrožiji prema sebi i zašto svoje greške ne zaboravlja olako, govori u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić.