MTV premijera: Novi spot pevačice Dafi

0
U četvrtak 14. oktobra u 12 sati gledaoci regionalnog MTV-a biće u prilici da pogledaju TV premijeru novog spota talentovane pevačice i kantautorke Dafi za pesmu Well, Well, Well

Spot je snimljen na dve lokacije u Londonu i Njujorku, a za neponovljivu ritam sekciju na numeri zadužen je poznati hip-hop sastav The Roots. Novi singl Well, Well, Well u prodaji će se zvanično naći 21. novembra, a ovo je prva numera sa novog albuma Endlessly, na čijem je stvaranju Dafi uživala nesebičnu pomoć legendarnog Alberta Hamonda, koji je producirao većinu pesama na albumu. Novina u odnosu na album prvenac Rockferry, ogleda se u tome što je Endlessly izdanje koje će zvučati za nijansu razigranije, ali uz prisustvo nekolicine singlova koji oslikavaju ono što je Dafi u suštini – filozofski nastrojena muzička duša.

Na album Endlessly čekalo se skoro tri godine jer ova velška pevačica nije bila sigurna da li želi da snimi drugi album.

- Ne zbog toga što nisam bila sigurna hoću li moći to da izvedem, već iz razloga što nisam bila sigurna šta je moj posao na sceni. Postala sam popularna i dobijala sve što poželim. To nije zdravo. Ubrzo sam ipak postala svesna svoje pozicije – nisam model, već pevačica. Na meni je da pevam. Tako da sam odlučila da nastavim sa tim i album je jednostavno nastao – kaže Dafi.

Prethodni album Rockferry je jedan od najtiražnijih debitantskih albuma muzičke kuće Universal ikada, a prodat je u 6,5 miliona primeraka širom sveta i poneo je titulu najprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji za 2008. godinu.

makonda-tracker