Mirko Luković i Nebojša Anđelković u emisiji Dođi na večeru

0
Dvojica muzičara, Mirko Luković i Nebojša Anđelković, poznatiji kao Šobaja, sledeće nedelje pokazaće svoje kulinarske kvalitete u rijaliti šou programu Dođi na večeru, koji se radnim danima prikazuje na Prvoj

Mirko Luković, bivši član grupe Rare, koji je nedavno objavio solo album, živi sam i primoran je da sam i sprema hranu. Međutim, nikada nije pripremao jela za više osoba. Kako će se Mirko snaći u kuhinji i da li će neobična imena koja je davao svojim kulinarskim receptima uspeti da dobiju visoku ocenu, ili će reper biti jedan od najslabijih kuvara, gledajte u u petak 15. oktobra od 18:55 na Prvoj srpskoj televiziji.

Šobaja, član grupe Zemlja Groova, kaže da je pod stare dane postao pasionirani gastronom, pa je čak povremeno radio i kao kuvar u nekoliko beogradskih restorana. Gostima u emisiji je služio predjelo Rolingstons, glavno jelo Šobaja stigla koča i desert Čudna šuma. Da li su se gosti čudili ili su uživali i častili ga sa po 10 poena, gledajte u epizodi od četvrtka 14. oktobra u 18:55.

makonda-tracker