Farma 3: Baki se udvara Katarini

Farmeri su loše prošli prilikom razmene na pijaci, a Baki je čak morao da trampi Banetovu jaknu za meso. Svi komentarišu kako su se opustili na žurci, a Katarina vodi ozbiljan razgovor s Bakijem
0
1 / 5 Foto: Tv Pink

Vetrovito i kišno je jutro na farmi. Gazda se sa slugama spremao da krene na pijacu. Proka ih je požurivao da krenu, a Baki je obukao Banetovu jaknu.

Na pijaci, vreme nije poslužilo farmere, jer je sve vreme je padala kiša. Kao vrhunac, nisu se dobro pripremili za pijačnu razmenu. Pijaca je poskupela, i morali su da skidaju ličnu garderobu. Baki je skinuo jaknu koju mu je Bane dao, u zamenu za meso, a minđušu u zamenu za cigarete. Jasmina je skinula kačket i maramu, a Marijan duksericu.

Bane i Jelena su se probudili i smejali se prisećajući se događaja iz kreveta od prethodne večeri, kada su zajedno u krevetu bili Tina, Jelena, Natalija i Bane. Rekla je Banetu kako će ljudi pomisliti da se svašta desilo ispod pokrivača. Zajedno su komentarisali kako je Tina bila vesela prethodne večeri. Kasnije je došla Natalija i zajedno su se šalili o događajima koji su se navodno zbili ispod pokrivača.

Bane je bio vidno neraspoložen što je ostao bez jakne, tokom današnje razmene na pijaci. Ta jakna je bila poklon od nekoga i to mu je jedina jakna koju ima! Baki je pokušao da mu objasni zašto je morao da da njegovu jaknu. Jasmina Ana se ubacila u razgovor, i rekla je da je i ona morala da da svoj kačket i šal, koji je dobila iz Beča, da bi imali šećer. Baki je izjavio da neće više da ide na pijac, i krivi Marijana za to što su loše prošli na pijaci.

Farmeri su komentarisali izbacivanje Paroškog od prethodne večeri. Baki je komentarisao kako se seća tek nekih događaja, i da je tek kasnije postao svestan svega. Smatra da je Marijan, iako se Baki sam ponudio da bude sluga, namerno izabrao Paroškog za slugu, jer su imali razmirica od ranije.

Baki je tražio od Katarine da popričaju nasamo. Kada je otišao, Jasmina je pričala Katarini kako se Bakiju veoma sviđa, i da je to sinoć i rekao. Katarina sve te događaje ne shvata ozbiljno, smatra da su joj svi prijatelji, i Baki i Bane, i da ih ona uopšte ne posmatra na taj način.

Baki je Katarini izjavio da mu se sviđa, bez obzira na Baneta. Smatra da se i on njoj dopada, jer je primetio da i ona njega gleda kao on nju. On misli da su Katarina i Bane samo drugari. Katarina je iznenađena njegovim izjavama, i obećala mu je da će večeras pričati o svemu. Kasnije je ponovo došao kod nje i doneo joj cvetić, što je nju skroz raznežilo.

Kasno uveče, Katarina je zvala Sanju da pričaju u kuhinji. Sanja je sa Cobetom komentarisala Katarinino ponašanje na žurci prethodne večeri, i rekla joj je da smatra da se previše opustila. Katarina smatra da se ona sa svima samo šali, dok joj je Sanja rekla da izgleda kao da daje zeleno svetlo svima.

Kasnije, zagrljeni Bane i Katarina došli su do Bakija, i pozvali ga da da svi troje izađu napolje. Na tremu, Katarina je rekla da sa obojicom želi da bude samo prijatelj.

makonda-tracker