Farma 3: Miran dan na imanju

Iako se od njih očekuje da se sukobljavaju, stanari imanja u Lisoviću prilično se dobro slažu, a harmoniju života na Farmi tek sporadično poremeti pokoja nesuglasica
0
1 / 14

Renato je razgovarao sa Acom u dnevnoj sobi. Renato se zahvali Aci u dnevnom boravku jer mu je osvežio brak. Farmeri su uz doručak ćaskali o hrani, o tome kako je što manje treba bacati jer vrlo brzo nestane. Eva je prokomentarisala da ne pamti takvo orgijanje” hranom u prethodnim farmama.

Natalija je rekla da se uplašila kada se probudila i pomislila da Zorana spava u krevetu Jasmine Ane. Jelena je prokomentarisala da je zadovoljna proteklom nedeljom na Farmi jer je bilo obilje dešavanja. Zorana je u šali prepričala nekoliko dogodovština koje su joj se desile prilikom razgovora sa Ekremom od kada su na Farmi.

Katarina je izjavila da ne voli kada se ljudi na Farmi pretvaraju, pa tako piju alkohol iz kojekakvih šoljica. Hasan se požalio da se nikada neće opet oženiti i kako će svoju ženu voleti do groba. Zatim je pričao o stanju kliničke smrti u kome je bio. Sanja je ispričala njena iskustva u vezi tog stanja. Hasan je zadirkivao Sanju jer, kako tvrdi, ona vrlo malo komunicira sa ostalima. Hasan je obećao kako se nikada više neće prevariti i oženiti se. Jasmina Ana je pričala o svojim knjigama.

U dvorištu su Bata i Bane kopali rupe za cveće, dok su Limen i Cobe pravili stazu do toaleta. Limenu se nije svidelo to što se po kući hoda sa blatnjavim gumenim čizmama.

Počeo je jutarnji sastanak. Neki su to okupljanje iskoristili da doručkuju. Peja je na svom mestu gazde, pa je tako podelio zadatke za taj dan. Pošto su žene oslobođene pravljenja ručka jer im je ostalo mesa od prethodne večere, predložio je da se žene više uključe u poslove van same kuće. Zlata se prva ponudila da pomogne ekipi zaduženoj za sađenje ruža.

Peja i Baki su pored prozora ćaskali. Nešto kasnije im se pridružila i Zlata. Sela je odmah pored Peje, zagrlila ga, i blago poljubila u obraz. Pričali su o njihovom sinu. Ona je pretpostavila da su svi koji je gledaju začuđeni njenim ponašanjem, tačnije time što se sama prijavila za slugu.

Marijan je rekao da ima utisak da šta god treba devojkama on ih posluša i posluži jer ne zna da im kaže ne. Baki mu je za to pružio ruku i rekao da je kao neka žena, bez imalo muškosti u sebi.

Napolju, kod ruža, radili su Paroški i Zlata. Peja im se pridružio, pa je Paroški odmah prokomentarisao da je mislio da je samo Hasan ljubomoran. Peja je rekao da to nije tačno i da on želi da Zlata nađe nekog normalnog muškarca. Zlata se nasmejala i rekla da ona ima svoje muževe kod kuće i da joj je to dovoljno. Paroški je uputio Zlati kompliment da vrlo dobro barata motikom, na šta se ona nasmejala.

Jasmina Ana, Sanja i Katarina su u kuhinji. Jasmina je pričala o delovima svoje knjige, o poglavlju o muškarcima.

Ekrem, Limen, Aca i Cobe su otišli do staze koju su pravili nešto ranije. Ekrem im je prepričao jedan od svojih nastupa.

On je za sebe rekao da je sada skup čovek i da će njegovi koncerti sada biti skuplji. Dao je zadatak menadžeru da dok god je on na Farmi, ugovara koncertre po Evropi. Zatim je prokomentarisao kako Paroški jede za trojicu.

makonda-tracker