Premijera novog spota Inne na MTV-u

0
U nedelju 3. oktobra u 12 časova gledaoci regionalnog MTV kanala imaće ekskluzivnu priliku da pre svih ostalih pogledaju novi spot rumunske senzacije Inne za pesmu Sun is Up

Singl Sun Is Up najnoviji je hit koji izvodi svetski poznata dance pevačica Inna. Ova talentovana pevačica i igračica rođena je 1986. godine u primorskom gradiću na rumunskoj obali Crnog mora. Pravo ime joj je Aleksandra, a nadimak Inna dobila je od svog dede. Još kao dete znala je da će se jednog dana baviti šoubiznisom. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&Win - Radua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl Hot koji postaje najveći dance hit u istoriji rumunske muzičke produkcije. Hot osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji. Sledeći veliki hit Love takođe je producirao trojac Play&Win što se ponovo pokazalo kao pogodak. Numera Déjà vu nastala ja u saradnji sa sunarodnikom, rumunskim DJ-em Bobom Tejlorom. Na ovom singlu Inna je bila potpisana kao Anni, kako bi njen identitet ostao tajna. Međutim, Deja Vu postao je veliki klupski hit na kojem je osetno bilo prisustvo Inninih vokala.

Godine 2009. Innin sing Hot dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna Rumunka odnosi pobedu u kategoriji Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu! Inna je i ove godine nominovana za MTV nagradu u kategoriji Best Romanian Act a uskoro će prikazati i spot za pesmu Sun is Up.

makonda-tracker