Farma 3: Aca slavi godišnjicu

0
Na imanju u Lisoviću farmeri su proslavili godišnjicu braka Aleksandra Ilića i Biljane Jeftić

Aci je godišnjica braka sa Biljanom. Farmeri su krenuli da mu čestitaju od ujutro.

U kuhinji, Renato je mesio testo za uštipke, koje je nameravao da napravi za doručak. Za doručak je ispržio uštipke i svako je dobio po tri. Farmeri su sedeli za stolom u dnevnoj sobi, dok je Renato sam doručkovao u kuhinji.

Došao je Proka i Peji pokazao gde je potrebno zasaditi ruže, što je novi zadatak za farmere. Peja je sazvao sastanak povodom Prokinog dolaska i saopštio im zadatke. Potrebno je zasaditi 400 metara ruža u dvorištu. Deo farmera je radio na ružama, dok je deo radio na kopanju trapa.

Svaki od famera je spremio neku tačku za popodnevnu predstavu. Jovana, Jelena, Natalija, Katarina i Sanja su vežbale kolo, a Baki je uvežbavao mađioničarski trik.

U dnevnoj sobi, Hasan i Marijan su ćaskali, i komentarisali Paroškog. Smatrali su da se čovekov karakter najbolje vidi kada dođe na vlast.

Svi se spremaju za predstavu i oblače nošnje. Ručali su u nošnjama. Eva je za Acu i njegovu godišnjicu spremila gnjecave rezance.

U sobi, Natalija, Jovana, Sanja, Katarina i Cobe su probali tačku za priredbu.

Kasnije, gosti su počeli da se okupljaju u dvorištu, Peja ih je dočekao, a Tina i Jasmina Ana su ih poslužile hlebom i solju.

Farmeri su izvodili svoje tačke: Bata i Zlata su pevali, Baki je izveo magiju, devojke su igrale kolo, Jelena i Bane pevali Oj Moravo, Cobe je pevao Vranjanku. Na kraju su svi zaigrali u kolu i podigli i goste da igraju sa njima.

Predveče, Zorana je donela radio i pravili su se da slušaju prenos utakmice. Baki je bio komentator, a prisutni su se odlično provodili.

Uveče, farmeri su zatekli na tremu hranu i piće za zabavu, kao i Biljino pismo. Farmeri su bili presrećni što će biti žurka povodom Acine godišnjice braka.

Aca je sačekao da se svi okupe i da pročita čestitku koju je dobio. Nakon što ju je pročitao, prepustio je Zorani da to uradi pred svima. Svi su bili dirnuti i čestitali mu. Krenula je večera, a nakon toga i žurka. Od svojih kolega, Aca je naručivao omiljene mu pesme. Jasmina Ana je izjavila da od ove večeri ponovo počela da veruje u brak i da razmišlja da se možda ponovo uda, na šta je Hasan dobacio da će je možda on zaprositi večeras.

Nakon večere, nekolicina farmera je sedela u dnevnoj sobi i pričala. Ekrem i Zorana su ćaskali, i Ekrem je započeo neke teme, koje su Zoranu dirnule. Uz objašnjenje koje mu je dala, počela je da plače.

U uglu dnevne sobe, Sanja je plakala, a Katarina je pokušavala da je uteši. Kasnije, Sanja i Katarina su otišle u krevet. Sanja je i dalje plakala, dok je Katarina pokušavala da je umiri. Sanja je bila tužna, jer joj dete nedostaje.

 

makonda-tracker