Farma 3: Zlata i Bane dobrovoljci za sluge

Na imanju u Lisoviću održana je još jedna žurka, na kojoj su nastupili tamburaši. Li Men i Baki su se pomirili, a Katarina nastavlja da izaziva Baneta.
1
1 / 22

Jasmina Ana je plakala u dvorištu, jer se uplašila da će biti izabrana za slugu ove nedelje. U garderoberu, rekla je Tini da misli da će večeras sama biti izabrana. Tina je pokušala da je uteši, smatrajući da to nije strašno i ne mora ništa da znači. Zorana je pokušala da uteši Jasminu, i odvela ju je do Paroškog, zadavši mu zaduženje da je oraspoloži, kada god vidi da je klonula.

Ekrem je nagovarao Peju da izabere Jasminu Anu, dok Peja nije hteo da priča o tome koga će izabrati.

U kuhinji, Zlata je izjavila da će se prijaviti za slugu na sledećem sastanku. Smatrala je da u kuhinji postoji problem, jer se svi mešaju u rad, a zalihe hrane su sve manje, kao i da i drugi treba da dođu da rade u kuhinji, očigledno zaboravivši da se radi i van kuće. Eva je veoma zabrinuta zbog nestašice hrane. Smatra da nestašica potencira negativno ponašanje.

Novi dnevni zadatak za farmere je pravljenje drvenog korita.

Bane je poljubio Nataliju u obraz. Katarina je javno kritikovala Baneta kako je izbegava, a Natalija je, šaleći se, otvoreno flertovala sa Banetom. Baki je izjavio da ništa neće biti između Baneta i Katarine, i da bi mu bolje bilo sa nekom drugom.

Kasnije, Bane je konstantno ispoljavao sitne nežnosti prema Katarini. Popodne, dok  su zajedno dremali zagrljeni, Bane ju je ljubio po vratu.

Za ručkom, Peja se zahvalio farmerima što su uspeli da se uzdrže od rasprava tog dana. Pozvao je Tinu, kao slavljenicu, da sedne pored njega.

Zlata je napravila predlog za organizaciju rada u kuhinji, da se sve žene izrotiraju. Smatrala je da nije njena dužnost da radi svaki dan za toliko ljudi. Žalila se i na neke koji ništa ne rade na Farmi. Jelena i Natalija su smatrale da je Zlata u pravu, i da ne treba svako da ulazi u ostavu.

Na večernjem sastanku, Zlata i Bane su se dobrovoljno javili da budu sluge. Farmeri su spremili iznenađenje za izbačenu Šikicu, i otpevali joj pesmu koju su sastavili.

Devojke su se za žurku pripremile u najboljem svetlu, na oduševljenje muškog dela Farme, koji su redom oduševljeno komentarisali, kako bi se koja pojavila.

Na žurci, farmeri su pevali uz tamburaše. Usledilo je pomirenje Bakija i LiMen-a. Bane i Katarina su plesali, pevali i grlili se. U nekoliko navrata, Bane je pokušavao da poljubi Katarinu, ali bi se ona uvek izmakla. Rekla je da je staromodna devojka. Sanja je želela da igra sa Bakijem i stalno ga je grlila.

makonda-tracker