Farma 3: Gazda Peja zabranio svađe

Novi gazda odlučio je da sancioniše svađe i uvede zabavne igre svako veče. Farmeri su proslavili Tinin rođendan, a Natalija je ljubila Ekrema
0
1 / 15

Nakon buđenja, farmeri su pozdravili Šikicu, koja je izbačena prethodne večeri.

U dvorištu, Hasan i Ekrem su sedeli za stolom i ćaskali. Hasan je komentarisao kako više ni sa kim, osim Zlate i Ekrema, ne želi da razgovara, jer se mnogo uzrujava. Veoma je nezadovoljan stanjem na Farmi, i komentarisao je druge farmere.

Na sastanku, Peja kao novoproglašeni gazda, odlučio je da će u budućnosti svaka svađa biti sankcionisana. Dodeljena su nova zaduženja farmerima. Peja bi želeo da svako veče farmeri organizuju neku šaljivu predstavu - skeč, ili da igraju fote. Nekolicina farmera je izjavila da ne bi želela da učestvuje.

Baki i Peja su komentarisali koliko ko ima šanse na Farmi. Peja je izjavio da smatra da neki mogu da napune Arenu, što je Bakija nasmejalo.

Farmeri su dobili zadatak da sa Prokom odu na polje i beru suncokrete. Kao nagradu za dobro obavljen zadatak, dobili su korpu da naberu mušmule, a kao specijalnu nagradu, dobili su bundevu. Po povratku sa polja, farmeri koji nisu brali suncokret dobili su zadatak da udaraju suncokrete u radionici. Pojedinci su se žalili kako je posao naporan.

U dvorištu, nekolicina farmera sedela je na klupi i pevala. Zorana je pokušala da priđe jarcu koga je Marijan držao. Jarac je odskočio i tom prilikom oborio Zoranu.

Novi zadatak koji su farmeri dobili je da naprave predstavu, i da sve bude kao iz 19. veka. Potrebno je da bude bar jedan mađioničarski trik, i da bude pevanja i kola. Potrebno je da osmisle scenografiju, i glumice bi trebalo da budu u narodnim nošnjama. Jovanu je rastužilo to što je njen predlog za predstavu odbijen, i uplakana je izašla napolje. Zlata je pokušala da je uteši i pozove ponovo u kuću. Jovana je odustala od učestvovanja u predstavi.

Pojedini farmeri su se žalili da im nestaju stvari. Neki su izrazili sumnju da je to zbog špijuna.

Napolje, Jelena, Natalija i Jovana, kritikovale su Sanju. Smatrale su da se ponaša zapovednički u kuhinji, i to vređa druge žene.

Pred ponoć, farmeri su počeli da čestitaju Tini rođendan. Tina je ganuta, dok je Jelena čitala poruku, i počela je da plače. Na rođendanskoj torti bilo je vatrometa, a Tina je otvorila šampanjac. Peja je nakon toga održao zdravicu.

U spavaćoj sobi, nekoliko farmera je budno i igraju zim, zam, zum. Natalija je dobila zadatak da poljubi Ekrema, prikrala mu se i poljubila ga dok je spavao.

 

 

makonda-tracker