nešto sasvim novo

Nekada tiranin, a sada uticajan čovek: Dželil i serije Sila u drugačijem izdanju (FOTO)

0

Poznati turski glumac našao se u nešto drugačijoj ulozi. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Menderesa Samandžilara, proslavljenog turskog glumca, domaća publika imala je priliku da upozna kroz ulogu Dželila, Silinog oca u istoimenoj seriji koja se 2014. i 2015. godine prikazivala na TV Pink, a sada će ga gledati u seriji "Zavet", koja uskoro počinje sa prikazivanjem na ružičastoj televiziji.

 

Dok je u seriji "Sila" imao ulogu, na prvi pogled tiranina, a zapravo osećajnog čoveka rastrzanog između ljubavi prema ćerki i poštovanja običaja, Menderes u seriji "Zavet" igra moćnog Fikreta Karakaja, čoveka koji ima veliko bogatstvo i samim tim, veliki uticaj. Upravo zbog toga, roditelji mlade i lepe Zuhre ne smeju da mu se suprotstave, te pristaju da oženi njihovu ćerku.

 

Kada Zuhre pobegne noć pred venčanje, Fikret će se po prvi put suočiti sa činjenicom da mu se neko usprotivio i pokazao neposušnost, zbog čega će se razbesneti.

 

 

Šta će se dogoditi kada Fikret sazna da je i njegov sin Zekar Karakaja zaljubljen u Zuhre, ali i kako će joj se osvetiti za to što ga je osramotila, saznaćete uskoro na TV Pink, kada serija "Zavet" počne sa prikazivanjem.

Menderes, jedan od najboljih turskih glumaca, rođen je u Adani, 1954. godine. Nakon što je osvojio prvo mesto na jednom takmičenju, dobio je prvu ulogu u filmu "İnce Memed Vuruldu". Od tada, Samandžilar je glumio u više od 126 filmova i TV serija, a dobio je i mnogo značajnih nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg sporednog glumca na "Golden Orange" filmskom festivalu, kao i nagradu za najboljeg glumca na "Turkish Film Critics Association" dodeli nagrada. Osim što se bavi glumom, Menderes je i pesnik - 2003. godine objavio je zbirku poezije pod nazivom "Sonbaharın Sarısını Vurdular Gece".

 

Region ga je upoznao u seriji "Sila", a sada će gledaoci imati priliku da ga vide u još jednoj maestralnoj ulozi, u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena, "Zavet", koja uskoro počinje sa prikazivanjem na TV Pink!

makonda-tracker