Dženifer Hadson, Laka i Bijonse na MTV

0
U petak, 24. septembra, od 19:30 pogledajte emisiju Behind the music u kojoj gostuje Dženifer Hadson, a nakon toga će MTV preuzeti Laka kako bi predstavio svojih omiljenih pet spotova, dok će u 21 sat u okviru World Stage serijala nastupa fantastična Bijonse
foto: BANG
foto: BANG

U emisiji Behind the music prate karijeru mlade i talentovane američke pevačice Dženifer Hadson. Početak njene zavidne karijere obeležilo je rano ispadanje iz takmčenje American Idol i uloga u filmu Dream girl za koji je bila nagrađena svim velikim i značajnim filmskim nagradama u Holivudu. Ubrzo nakon veridbe i objavljivanja prvog albuma, Dženifer je zadesila neverovatna tragadija - njena majka, brat i sestrić gube život u trostrukom ubistvu. Prvi put Hadsonova otvoreno priča o veoma bolnom period kroz koji je prolazila, njenom trijunfalnom povratku na javnu scenu i osvajanju Gremi nagrade.

Nakon zavidnog uspeha i popularnosti koju je Laka stekao u prethodnom periodu, kao i spotovima Brko i Stvorenje koje ste premijerno mogli da vidite na MTV-ju, osvojio je srca publike u celoj bivšoj Jugoslaviji. U emisiji MTV Take over koja je na programu u petak, 24. septembra u 20:30, Laka će sa publikom regionalnog MTV-a podeliti pet spotova koji za njega imaju poseban značaj i koje rado voli da pogleda.

Samo na MTV kanalu, u okviru World Stage serijala, možete da pogledate nastup ove američke pevačice, tekstopisca, glumice, muzičke producentkinje, modela, modne dizajnerke i plesačice, osnivačice ženskog trija Destiny’s Child. Koncert je snimljen u Las Vegasu, uz neverovatnu atmosferu i mnogobrojne fanove ove talentovane i lepe pevačice.

makonda-tracker