Od 6. novembra

Sve zimske želje biće vam ispunjene: Božićni filmovi uz koje ćete svakodnevno uživati (FOTO)

0

Ove sezone, Diva – ženska destinacija za zabavu, učiniće sve da se zimske želje gledalaca ispune, emitujući jedan za drugim božićne filmove svakodnevno od 6. novembra...

foto: Promo
foto: Promo

Božićni filmovi će se prikazivati radnim danima od 10 do 21 sat, sa još više naslova tokom vikenda. Diva će prikazivati šest filmova jedan za drugim i premijerno emitovati nove naslove nedeljom u 16 sati. Ciklus počinje 6. novembra filmom Božićni duh sa Nikolet Šeridan (Očajne domaćice). Šarlot (Šeridan) pada u komu nakon saobraćajne nesreće, ali preko svog duha komunicira sa ljudima u svom gradu i pokušava da ih uveri da promene stav oko razvoja izgradnje u njihovoj zajednici.

foto: Promo

Fantastičan praznični film, Oseća se Božić, emitovaće se 12. novembra u 16 sati, a u glavnim ulogama su Ketrin Bel (Žene američkih vojnika i Džeg) i Erik Klouz (Nešvil).

foto: Promo

U nedelju 26. novembra u 16 sati, Diva emituje Povratak na Božić, u kojem igraju Kendas Kameron Bjur, Oliver Hadson i Bruk Nevin. Hana (Bjur) je medicinska sestra iz Drugog svetskog rata koja kroz vreme dospeva u 2016. godine.

 

Rajski Božić, sa Kristin Dejvis, Erikom Mek Kormakom i Širli Meklejn 3. decembra u 16 sati. Film koji se ne propušta fokusira se na Iv (Dejvis) koja je posvećena poslu i nikada nije cenila vrednosti Božićnih praznika. Nakon njene prerane smrti, otkriva da je izabrana za Božićnog anđela i da joj je dodeljen težak slučaj u koji se slučajno zaljubljuje.

foto: Promo

U filmu Božić u Houmstedu koji je na programu 8. decembra u 17:20 sati, slavna glumica Džesika (Tejlor Kol) putuje u Ajovu do Houmsteda, gradića u kojem preovladava božićno raspoloženje, kako bi snimila film sa prazničnom tematikom. Ubrzo će se razbuktati romansa između nje i lokalnog kafedžije i samohranog oca Meta (Majkl Redi). Sa Džesikinim prihvatanjem načina života u malom gradu, ona takođe otkriva i pravo značenje Božića.

 

Čitavu porodicu uzdrmaće ostvarenje Božić i Krcko Oraščić koje se emituje 10. decembra u 16 sati. Film prati priču o balerini Lili Džejmison (Ejmi Ekler) koja podiže sestričinu Sejdi (Sofija Lucija), za koju se ispostavlja da je baletsko čudo. Kada njenoj sestričini ponude glavnu ulogu u Krcku Oraščiću, ispostavlja se da je reditelj Mark (Saša Radecki) Lilin bivši dečko.

 

Takođe ćemo videti Ketrin Bel u filmu Kod kuće za Božić 17. decembra u 16 sati. Ovo romantično ostvarenje odvija se oko mlade žene po imenu Džejn (Ketrin Bel), koja započinje vezu na daljinu sa aktivnim pripadnikom vojnih snaga.

makonda-tracker