Keti Peri i Lejdi Gaga vode po broju nominacija za MTV EMA

0
Keti Peri i muzički sastav Linkin Park prvi su potvrdili svoj nastup na ovogodišnjoj dodeli nagrada, dok apsolutno najveći broj nominacija imaju Lejdi Gaga i atkraktivna dama koja se proslavila hitom Hot’n’cold.
foto: BANG
foto: BANG

MTV Networks International koji je u vlasništvu kompanije Viacom Inc danas je objavio spisak nominacija za ovogodišnju dodelu EMA nagrada 2010, ceremoniju kojom MTV svake godine slavi savremenu muziku i kulturu mladih. Ovogodišnja dodela nagrada, 17. po redu, biće održana u Caja Magica u Madridu, i emitovaće se uživo na svim evropskim MTV kanalima sedmog novembra u 21 sat. Sponzori 2010 MTV EMA nagrada su Suzuki Swift, Calvin Klein Jeans i Dell.

Dva predhodna dobitnika EMA nagrada nastupaće na ovogodišnjoj svečanosti sedmog novembra. Pop zvezda Keti Peri i rok bogovi Linkin Park će uživo nastupiti na bini u Madridu.

Lejdi Gaga, Keti Peri i Rijana se bore rame uz rame u kategorijama za najboljeg pop izvođača, najbolju pevačicu i najbolju pesmu, dok Gaga takođe slavi u kategoriji najbolji nastup uživo, a Keti Peri se kandiduje za najbolji World Stage nastup.

Na listi nominacija može se videti i da je Eminem zacementirao svoj ponovo stečeni status hip-hop kralja s četiri nominacije, uključujući one za najbolju pesmu, najboljeg pevača i najbolji spot za njegovu fantastičnu saradnju sa Rihannom u pesmi Love the way you lie.

Da bi ste glasali za svog omiljenog izvođača posetite www.mtvema.com.

makonda-tracker