Farma 3: Baki i Sanja R. u duelu

Stanarima imanja u Lisoviću nedostaju njihovi najdraži, a počele su i prve razmirice oko svakodnevnih poslova. Prvi duelisti su Andrija Đogani i Sanja Radinović.
0
1 / 13

Paroški, Eva, Baki i Šikica su u kuhinji ispijali jutarnju kafu. Šikica je odlučila da uz kafu popije i rakiju, kako je rekla, jer ne voli jaku kafu.

Zlata joj se pridružila, pa su nazdravile.

Zorana i Paroški su vodili čudnu raspravu o razlikama između miša i pacova. Paroški je tvrdio da Zorana lupa, dok se ona branila time da ceo život misli da su pacov i miš dve različite životinje. Rasprava se nastavila, a priključila se i Eva. Razgovarali su o životnom veku miša. Eva je rekla da miševi žive i po 300 godina. Ekrem ih je prekinuo naredivši Paroškom da mu organizuje kafu.

Hasan se pridružio Evi koja je plela kike od slame na tremu. Požalio joj se kako su devojke u kući lenje i kako se samo lickaju. Eva je rekla da će se svađati dok je ne izbace. Hasan je dodao da su mlađi farmeri, iako imaju samo po dvadesetak godina, neradnici.

Farmeri su se sastali u dnevnoj sobi kako bi održali sastanak vezan za dnevni zadatak. Zlata se naljutila na Paroškog jer ju je izbacio iz kuhinje uz rečenicu: Nisi ti dežurna u kuhinji. Zlata i Paroški su se dogovarali oko zadatka koji joj je Milan dao, a koji glasi da bi ona trebalo da sređuje štalu sa još nekoliko farmera. Ona je rekla da ne želi da radi tuđi posao, pa je pozvala ostale da isprave šta su ostavili nedovršeno.

Ekrem je posumnjao da se meso u kuhinji pokvarilo. Šikica je tvrdila da je meso u redu i da mogu da ga jedu bez brige.

Baki se požalio Peji kako mu nedostaje devojka. Peja mu je rekao da se isključi. Obećao mu je da će doći trbušna plesačica koju će moći da zadrže na Farmi.

Zorana je predložila Zlati da, ukoliko se gazda zaljubi, Zlata sve sredi za njih. Da bude mira u kući. Zlata je rekla da će učiniti sve što treba. Zorana je predložila Zlati da odmah ode do gazdine kuće. Dodala je da joj je jasno zašto se Paroški stalno svađa sa Zlatom.

Paroški je optužio Zoranu da mu je ukrala šešir od slame. Zorana je otišla u sobu da proveri da li je njen šešir tamo gde bi trebao da bude, međutim ne nalazi ništa.

Koze su stigle na Farmu. Paroški i LiMen su pripremili sve što je potrebno za koze. Paroški je objašnjavao LiMenu šta je seno, a šta slama.

Zorana je sa LiMenom ogovarala Marijana. Ona je tvrdila da Marijan zna isto koliko i Paroški, ali da je ćutljiviji i da ga verovatno nervira to što se Paroški postavio kao autoritet. Komentarisala je da Marijan često upućuje poglede u tami u pravcu Paroškog.

Baki i Peja u radionici su razgovarali o tome koliko im nedostaju porodice. Baki se poverio Peji. Rekao mu je da je počeo da krizira jer mu nedostaje ćerka. Peja je rekao da i njemu nedostaju samo prijatelji.

Peja i Zorana su na tremu ćaskali o tome kako od ostalih ne stigne nijednu kafu da popije. Zorana se ponudila da mu skuva. Složila se da nije fer da neko u toku dana popije 5 kafi, a on nijednu. Ipak Zorana je predložila da farmeri smanje potrošnju kafe jer je ostalo vrlo malo. Njen predlog je jedna kafa dnevno. Bata je prokomentarisao da je bolje da se pije jedna dobra kafa, nego nekoliko tankih.

Hasan je predložio farmerima da im pogleda u šoljice od kafe. Za Tinu je rekao kako vidi da joj se muž nasekirao jer je ona plakala na Farmi. Katarini je rekao da su joj sada svi putevi zatvoreni i da se vidi prazan deo šoljice.

Hasan je rekao da ,od kada je doživeo kliničku smrt, na svet gleda drugačije i da je oda tada dobio mogućnost da vidi događaje koji će se desiti.
Milan je sazvao sastanak na kome je pročitano pismo od Zadruge. U pismu se nalazila opomena zbog nenošenja bubica, ali i za sat koji je neko od farmera uneo u kuću. Jasmina Ana je predala Zadruzi svoj sat za koji je tvrdila da ne radi.

U spavaćoj sobi je Jasmina Ana ćaskala sa Natalijom. Natalija joj je čestitala na hrabrosti koju je pokazala unevši sat na Farmu. Ali joj je zamerila jer joj nikada nije rekla koliko je sati.

Došao je Ognjen kako bi saopštio farmerima rezultat glasanja gledalaca, ali i kako bi sami farmeri izabrali jednog od sluga za duel. Posle nerešenog rezltata, Paroški je izabrao Bakija da ide u duel. On nije bio razočaran. Izbor publike je pao na Sanju Radinović.

makonda-tracker