Zvezde Granda i Grand narod pita u novom terminu

8
Od 18. septembra počinju novi serijali gledanih emisija Zvezde Granda i Grand narod pita, koje će se ove godine emitovati u novim terminima subotom i ponedeljkom

Zvezde Granda, kao najgledaniji takmičarski šou program koji afirmiše mlade talente i daje im mogućnost da započnu svoju pevačku karijeru, zbog velikog interesovanja publike i na osnovu statistike o gledanosti iz 2009. godine nastavljaju petu sezonu emitovanja na televiziji Pink.

Od 18. septembra u 21 sat gledaoci će biti u prilici da gledaju nove pevačke talente, na audicijama održanim širom Srbije u kojima se prijavilo preko 11500 kandidata. U uži izbor ušlo je 44 kandidata, kao i 4 takmičara kroz baraž iz prethodnog serijala, podeljenih u 4 grupe po 12 finalista. O daljem nastavku takmičenja kandidata odlučivaće najeminentniji žiri iz javnog života, kao i gledaoci SMS glasanjem. Novom voditeljskom paru, ovog takmičarskog show programa, Ljubinki Bubi Dobrosavljev i Vladi Stanojeviću pridruživaće se Zvezde Granda. Veliko finale održaće se 18. juna 2011. godine u Areni.

Od 20. septembra u 21 sat gledaoci televizije Pink će biti u prilici da svakog ponedeljka gledaju novi serijal emisija Grand narod pita. Prethodnu sezonu sa 34 emitovane emisije prosečno je pogledalo 2.550.528 gledalaca. Čak i najveći protivnici Grandove muzike uživaće u orkestarskom izvođenju numera različitih muzičkih žanrova koje će zadovoljiti sve muzičke ukuse. Pored dobre muzike, priloga, snimaka sa audicija Zvezda Granda, gostiju iznenađenja od političkog do estradnog miljea, u trećoj sezoni emitovanja, autor i voditelj ove sada već izuzetno gledane emisije, Saša Popović, na sebi svojstven način pružiće priliku gledaocima da putem direktnog uključenja razgovaraju ne samo sa zvezdama Granda i ostalim izvođačima Grand produkcije, već i sa učesnicima Farme.

makonda-tracker