nova emisija 30 minuta

Radovan Vujović: Odnos medija prema poznatim ličostima je poražavajuć

0

Gost emisije “30 MINUTA”, koja će na programu Edu TV - Obrazovne televozije biti ovog petka, 20. oktobra od 20:30h, je glumac Radovan Vujović.

foto: promo
foto: promo

Jedan je od retkih koji je igrao i igra različite likove i karaktere. Član je Jugoslovenskog dramakog pozorista. Izjavio je da nikada nije jurio uloge, a uvek je imao posla. Kako kaže, u njegovm životu i karijeri sve se brzo izdešavalo, pa je tako i Fakultet dramskih umetnosti upisao sa 17 godina u klasi Biljane Mašić. Prvi stalni angažman je dobio u pozoristu Bođko Buha.

 

Uloga Risa u seriji “Vojna Akedemija” menja njegov zivot i donosi veliku popularnost. Otkriva da je ponosan na ovoj projekat, a govori i o tome zašto je ovo ostvarenje doživelo ogromnu gledanost. Priznao je da od početka karijere pažljivo bira uloge.

foto: promo

Za 30 minuta govori o planovima, otkrivajući da li postoji uloga koju priželjkuje, zašto ljudi iz glumačkog sveta misle da su glumci iz JDP-a uobraženi i arogantni. Radovano ovom prilikom komentariše zainteresovanost medija za njegov privatni život, otkrivajući da je prema njegovom mišljenju, odnos medija prema poznatim ličnostima poražavajuć.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

makonda-tracker