Ne propustite

Nova sezona donosi još uzbudljiviju priču: Zločin u Minesoti koji je potresao čitav svet!

0

Treća sezona serije Fargo večeras u 22:00, ekskluzivno na AMC kanalu. 

foto: Promo
foto: Promo

Ovo je istinita priča. Opisani događaji odigrali su se u Minesoti 2006. godine. Na zahtev preživelih, sva imena u seriji su promenjena. Iz poštovanja prema mrtvima, sve ostalo ispričano je upravo onako kako se desilo“

 

Ili kako bi jedan od tvoraca serije, Noa Hovli rekao:

Govorimo da je to istinita priča, koja to nije, ali prati određeni sled dešavanja istinite priče„

 

Treća sezona serije Fargo smeštena je u 2010. i prati šeficu odeljenja policije u dolini Edna, Gloriu Burgle. Ona istražuje ubistvo svog očuha, Ennisa Stusija, dok se istovremeno sa istragom prepliće sitno rivalstvo između dva brata blizanca, Emmita i Rayja Stussyja zbog "ukradenog" nasleđa. Treća sezona Fargo biće prikazana kroz deset epizoda, od kojih prva počinje večeras u 22:00, premijerno na AMC kanalu.

 

Svaka sezona predstavlja priču za sebe. Tako se priča prve sezone vrti oko Driftera Lornea Malvoa, misterioznog čoveka sumnjive prošlosti koji se pojavljuje u Minesoti, gde bez razloga počinje da manipuliše ljudima na okrutan i nasilan način. Nakon sastanka sa prodavcem osiguranja, Lesterom Nigaardom, Malvo ga šalje na put propasti. Druga sezona opisuje događaje iz 1979. u kojima detektiv Lou Solverson istražuje slučaj u koji su umešani mafija i lokalna banda kriminalaca.

 

Ne propustite nove epizode! Svakog četvrka od 22:00, samo na AMC.

makonda-tracker