Eminem uživo na MTV Video Music Awards 2010

0
Komičarka Čelzi Hendler vodiće šou MTV Video Music Awards 2010, a Odrina Petridž prenosiće dešavanja sa crvenog tepiha

Jedan od najpoznatijih svetskih repera, Eminem, potvrdio je da će nastupiti uživo na 2010 MTV Video Music Awards. Sa albumom na prvom mestu Billboard liste, singlom broj 1 Love The Way You Lie i 8 VMA nominacija, Eminem će pružiti nastup za pamćenje dok se pridružuje neverovatnoj skupini izvođača, kao što su Kanije Vest, Linkin Park, Džastin Biber, Drake, B.o.B and Florence + The Machine, Keiša, Selena Gomez i sjajna Mari Džej Blajdž, koji su potvrdili da će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli.

Džastin Biber koji je nominovan za Najboljeg novog umetnika, i B.o.B. koji je dobio impresivnih pet nominacija, spremni su da zauzmu legendarnu binu prvi put i jedva čekaju da uđu u cipele prošlih VMA legendi u uživo nastupu na MTV Video Music Awards 2010.

- Uzbuđen sam što ću nastupati na VMA. Još uvek mi je neverovatno, pošto sam prošle godine bio prvi put, i niko nije znao ko sam ja. Ovo stvarno pokazuje da se snovi mogu ostvariti i koliko neverovatno posvećene obožavaoce imam. Ja sam srećković i zahvalan sam na tome. Sada samo želim da izađem na tu binu, da se dobro provedem ispred svojih heroja jer ipak, na kraju krajeva, ja sam samo dete i još uvek sam obožavalac. Hvala – rekao je uzbuđeno Džastin Biber.

Ali, ovde listi iznenađenja nije kraj, pošto je MTV potvrdio da će Ašer nastupati na MTV Video Music Awards 2010. Posle velikog uspeha koji je napravio sa njegovim hit albumom Raymond v. Raymond, ovaj dobitnik Gremija će pokušati da nadmaši sebe novim albumom Versus i da ostavi bez daha publiku ovogodišnjeg šoua.

- Čast je ponovo biti deo MTV dodele Video Music Awards. Jedva čekam da nastupim za sve moje fanove širom sveta koji su pomogli da ovaj album bude tako uspešan i omogućili mi da prisustvujem ovom događaju. Nikada ne znate šta će se dogoditi na MTV VMA bini... Jedva čekam da doprinesem tome da to bude noć za pamćenje – istakao je Ašer.

Pristigavši na listu koja već uključuje impresivne goste, grupa Paramore, koja je nominovana ove godine za Najbolji rok video, takođe će zapanjiti VMA publiku specijalnim izvođenjem. Komičarka Čelzi Hendler vodiće šou MTV Video Music Awards 2010, a Odrina Petridž prenosiće dešavanja sa crvenog tepiha.

Ovogodišnju listu nominacija predvodi Lejdi Gaga koja je nominovana čak 13 puta, a sledi je Eminem koji ima ukupno osam nominacija, uključujući i one za Best Male Video i Video of the Year za svoj aktuelni hit Not Afraid.

Sa ovogodišnjih 13 nominacija, Lejdi Gaga je oborila dva rekorda – ona je sada vlasnica najviše ukupnih nominacija ikada za godišnje VMA, a takođe je postala i prvi ženski izvođač koja je sa dva različita video spota, Bad Romance i Telephone, nominovana u glavnoj kategoriji Video of the Year.

Florence and the Machine i B.o.B. imaju po 5 nominacija,Keiša tri, a Džastin Biber je sa svojim spotom Baby nominovan u kategoriji Best New Artist.

MTV Video Music Awards održaće se u Sali Nokia Theater u Los Anđelesu, a snimak ceremonije možete pogledati u utorak, 14. septembra od 20 časova na kanalu regionalnog MTV-ja.

Glasanje je (uz registraciju) otvoreno na oficijelnom sajtu MTV Video Music Video Awards.

makonda-tracker