Ljubinka Dobrosavljev: Sa Zvezdama Granda nećemo pričati samo o frizurama i stajlingu

Voditeljka Zvezda Granda Ljubinka Dobrosavljev za Story.rs govori o novom poslovnom angažmanu i otkriva na koji način će ona i Vlada Stanojević biti drugačiji od svojih prethodnika
2
1 / 3 Foto: Grand

Nova voditeljka gledanog muzičkog takmičenja rođena je četvrtog juna 1978. godine u Kikindi, završila je istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Ljubinka je uređivala i vodila emisiju Beograde, dobar dan na televiziji Studio B, a u novoj televizijskoj sezoni zajedno sa kolegom Vladimirom Stanojevićem vodiće šou program Zvezde Granda.

- Nakon Studija B prešla sam na televiziju Fox, međutim u međuvremenu je stigla atraktivna ponuda Grand produkcije, koju sam prihvatila. Već deset godina sam u medijima, uglavnom kao član informativne redakcije. Mislim da poslovni angažmani ne isključuju jedan drugi, pravi primer je moj kolega Vlada koji će uporedo sa Zvezdama Granda voditi i jutarnji program. Publiku očekuje drugačiji pristup takmičarima: s obzirom na to da smo oboje novinari, priča sa takmičarima se neće svesti samo na razgovor o frizurama i stajlingu – otkriva Ljubinka Dobrosavljev za Story.rs.

Šarmatna dama nije želela da komentariše priče o njenoj navodnoj romasni sa čuvenim muzičarem i zavodnikom Goranom Bregovićem.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker