novo izdanje emisije 30 minuta

Žarko Stepanov: Voleo bih da imam skladan brak i troje dece

0

Gost nove emisije "30 MINUTA" koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak 6. oktobra u 20:30h, je Žarko Stepanov

foto: promo
foto: promo

Rođen je u Novom Sadu, Diplomirao je glumu na FDU u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Stalni je član pozorišta na Terazijama. Trenutno ga gledamo u seriji “Istine i laži” . Sa voditeljem i autorom emisije Dejanom Jelačom razgovarao je o prvom mjuziklu koji je napravljen po delu našeg čuvenog pisca Branislava Nušića “Mister Dolar” gde igra jednu od glavnih uloga.

foto: promo

Koliko je komad, odnosno mjuzikl aktuelan govori činjenica da se i posle 85 godina od kada je napisan, ništa nije promenilo. Završio je srednju muzičku školu, zna da svira kontrabas, gitaru i klavir, a uz to peva, stepuje, pleše... Iskreno govori o studentskim danima, kako je izgledao njegov prijemni ispit, kakav je Pele kao profesor, ko je bio sa njim na klasi i zašto se odlučio za pozorište na Terazijama. Kako kaže, voleo bi da jednog dana ima skladan brak, svoju porodicu i troje dece, ćerku obavezno.

 

makonda-tracker