Ne propustite

Eva Ras u emisiji 30 minuta: Oduvek sam se divila srpskom narodu

0

Gosća emisije “30 minuta” ovog petka je Eva Ras.

foto: Promo
foto: Promo

Filmska , televizijska i pozorišna glumica , slikarka, književnica . U emisiji će biti reči  o njenoj novoj knjizi “Srbijo, ljubavi moja” u izdanju Jugarta i kako sama kaže ovo izdanje je izjava ljubavi prema srpskom narodu kome se oduvek divila.

 

foto: Promo

 

Zbirka kolumni koje je pisala za dnevne novine , a uz knjigu se nalazi i mnostvo komentara citalaca . Eva nije zadovoljna stanjem u društvu, uvek otvoreno,iskreno i bez dlake na jeziku govori ono sto misli , svidelo se to nekome ili ne. Karakteristična je po tome da i u najvećoj tragediji uvek pronalazi i poslednje zrno nade.

 

foto: Promo

 

Od 100 filmova koji imaju status kulturnog dobra od izuzetnog značaja ona igra u 8 ostvarenja. Snimanje seksi scena sa nekoliko decenija mladjim muskarcem u filmu “Saga o tri nevina muskarca” nije bilo neprijatno već zabavno i smešno .

 

foto: Promo

Jedna je od retkih koja je rekla Titu ne i dodaje da je godinama živela u strahu jer je odbila Broza. Sve sto radim i pisem je usmereno protiv njega. Uskoro cemo je gledati u dva nova ostvarenja i kako kaže nešto potpuno drugačije sto je do sada radila.

 

Autor i voditelj:  Dejan Jelača

 

foto: Promo

 

makonda-tracker