Spot Suhi sastava Connect premijerno na MTV-ju

0
U ponedeljak, šestog septembra, tačno u 20 časova MTV donosi premijeru spota Suhi grupe Connect.

Suhi je poslednji singl koji poznata hip hop četvorka predstavlja s njihovog aktuelnog albuma U drugom stanju, a produkciju potpisuje Baby Dooks iz Bolesne braće. Spot je sniman na više lokacija u Umagu, u prostorijama i welnesu hotela Coral, te u klubu Jimmy Woo, a režiju spota potpisuju Outdoggy production, s kojima je grupa već sarađivala na videu Prijateljska ljubav.

- Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po tri, četiri dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom, ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom. Poslednju scena koju smo snimali u wellnesu smo morali da skratimo jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali te iste večeri, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub – prisećaju se Connectovci.

- Pesma govori o letnjim avanturama i posvećena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vežbanja u teretani, ipak suhi vratili s mora – otkrivaju članovi benda, koji nakon letnjeg punjenja baterija ulaze u studio gde će raditi na završavanju novog, trećeg studijskog albuma koji bi trebalo da izađe krajem godine.

 

TAGOVI: MTVpremijera
makonda-tracker