MTV Back to School – nova jesenja programska šema

U prostorijama Koloseja u TC Ušće sinoće je predstavljena nova i uzbudljiva programska šema MTV kanala koja startuje 5. septembra
0
1 / 4

Iako naizgled sumorna i kišna, jesen predstavlja najuzbudljivije godišnje doba, puno novosti i preokreta. Uz nove patike, torbe i knjige, stižu i novi prijatelji, nove obaveze, nova okruženja, jer počinje nova školska godina, a sa novom školskom godinom i nova MTV programska šema. Novi MTV sadržaji uključuju devet novih emisija, među kojima su premijerna izdanja: Hard Times of RJ Berger, vampirski spektakl Valemont, kao i već poznati hitovi Jersey Shore, The Hills i Disaster Date. Naravno, tu je i predstojeća dodela nagrada MTV VMA 2010, zakazana za 14. septembar u Los Anđelesu, kao i najznačajnija evropska ceremonija dodele European Music Awards (EMA) nagrada, čiji će prenos uživo iz Madrida gledaoci MTV-a moći da prate 7. septembra.

- Dodela EMA nagrada je spektakl koji predstavlja pravu prekretnicu u životima srećnika koji je osvoje. Nagrada predstavlja jednu od najprestižnijih u oblasti muzike na ovom kontinentu, a zahvaljujući njoj otvorila su nam se vrata muzičke scene celog sveta - rekao je Đule Van Gogh, osvajač MTV nagrade 2007. godine.

U dobro poznatoj MTV atmosferi u prostorijama Koloseja u TC Ušće, brojni prijatelji, poštovaoci i saradnici upoznati su sa novim sadržajima na MTV kanalu i web stranici, a najavljeni su i brojni muzički događaji planirani u predstojećem periodu.

Nakon samo godinu dana od preseljenja centrale MTV kanala u Srbiju, ova muzička institucija značajno je napredovala i razvila se na području regiona, što je rezultiralo u čak utrostručenom broju gledalaca, koji prema istraživanjima provedu više od sat vremena dnevno uz MTV, kao i brojnim fanovima, koji više od milion puta mesečno posete MTV web sajt.

MTV je dinamičan i energičan kanal koji svojim sadržajem predstavlja fuziju muzike, kreativnosti i mladalačke kulture. Tokom 29 godina postojanja, MTV se menjao, prilagođavao i evoluirao, ali uvek u cilju pružanja kreativnog ventila i zabave svakoj mladoj generaciji. Kao rezultat toga, tokom 2009. godine osvežio je svoj brend na prostoru bivše SFRJ, postavljajući svoj epicentar u Beograd, gde je M(uzika) krucijalan deo MTV prirode.

- MTV predstavlja jedan od, ako ne i jedini kanal koji neguje popularnu kulturu. A ako uzmemo u obzir da Srbija zaista ima mnogo kreativnih i talentovanih klinaca, dolazak MTV-a jasno pokazuje da se ti mladi ljudi i njihovo stvaralaštvo cene, i da Srbija ne zaostaje za drugim muzičkim centrima - izjavio je glumac Sergej Trifunović.

Kao i obično, MTV će nastaviti da istražuje nove načine u saradnji sa muzičarima i producentima, što će poboljšati kvalitet i kvantitet novih i uzbudljivih sadržaja.

- MTV je jedinstven TV kanal, poznat po tome što nikada ne odrasta. Naša publika su mladi ljudi. Onda kada vam se čini da ne razumete šta se tačno dešava u toj emisiji i kakva je to sad muzika - siguran je znak da ste VI odrasli. Od ove jeseni velika promena su igrane serije, pa čak i filmovi u produkciji MTV-a za našu publiku. Igrani sadržaji za tinejdžere su ono što najviše nedostaje na lokalnom TV tržištu, i to je upravo ono što je MTV pripremio za novu sezonu: Hard times of R.J. Berger, Valemont, My life as Liz, kao nešto sasvim originalno i potpuno novo na našem programu- najavio je glavni i odgovorni urednik MTV programa Ninoslav Jovanović.

 

makonda-tracker