UŽIVAĆETE

Počinje sa emitovanjem seksi istorijska romansa: Serija zbog koje ćete subote provoditi u kući čekajući novu epizodu (FOTO)

0

Letnje žege i toplotni udari srećom su iza nas, ali ukoliko pratite trenutno najpopularniju britansku dramsku seriju Poldark, garantujemo da će vam biti toplo oko srca.

foto: Promo
foto: Promo

 

Ova seksi istorijska romansa će u kompletu, što znači ukupno 3 sezone, I to od 13. 9. (prva sezona) i 20. 9. (druga i treća sezona). 

 

Radnja serije počinje ovako: vojnik Poldark (Ejdan Tarner) vraća se nakon mnogo godina ratovanja na svoje imanje. Otac mu je umro, rođaci su ga otpisali, imanje mu je u raspadu, a najvažnije, devojka (Hejda Rid) kojom je trebalo da se oženi verila se s njegovim rođakom. Poldark se potom u očajanju okreće Demelzi (Elenor Tomilson), drugoj devojci koju u kuću dovodi kao sluškinju. Ljubav prema prvoj devojci ipak ne izbledi i tu kreću intrige koje će i najokorelije mrzitelje romantike držati uz ekrane. Koga će Ros izabrati? Gledajte sve sezone i saznajte.

 

foto: Promo

 

Rosa Poldarka ćete često moći da vidite kako na svom konju jaše privlačnim kornvolskim krajolikom golih grudi. Možda će vam to izmamiti koji uzdah ili osmeh na licu, ali znate li šta je zaista seksi? To što se ovaj zgodni aristokrata i bivši vojnik ne plaši da uprlja ruke u polju ili da izgara u rudniku.
Ros Poldark u početku radi da bi izvukao imanje iz dugova i stao na noge, ali čak i kada to više nije potrebno, on nastavlja da i dalje vredno radi uz svoje ljude rušeći sve mitove o razmaženoj aristokratiji.

 

foto: Promo

 

Ova drama nastala je prema romanima Vinstona Grejema, koji je, na primer, lik crvenokose Demelze portretirao prema svojoj ženi, a Rosa prema ranjenom vojniku koga je sreo u Drugom svetskom ratu, tako da se može reći da je Poldark donekle stvoren prema stvarnim događajima. Grejem je napisao 12 romana koji tematizuju život Rosa Poldarka u britanskoj pokrajini Kornvol u 18. veku, a sudeći po količini štiva, spremnosti glumaca da ostanu u seriji do kraja i samoj popularnosti Poldarka, izgleda da ćemo ovu dramu gledati još dosta dugo. Čemu se, naravno, radujemo!

makonda-tracker