Ašer uživo nastupa na MTV 2010 Video Music Awards

0
Zvezde filma The Social Network, Džastin Timberlejk, Džesi Ajsenberg i Endru Garfild biće prezenteri na 27. dodeli VMA nagrada. Snimak dodele samo na MTV kanalu u utorak, 14. septembra, u 20 časova.

Lista izvođača na VMA nastavlja da raste, pošto je MTV potvrdio da će Ašer nastupati na 2010 MTV Video Music Awards. Posle velikog uspeha koji je napravio sa njegovim hit albumom Raymond v. Raymond, ovaj dobitnik Gremija će pokušati da nadmaši sebe novim albumom Versus i da ostavi bez daha publiku ovogodišnjeg šoua.

- Čast je ponovo biti deo MTV dodele Video Music Awards. Jedva čekam da nastupim za sve moje fanove širom sveta koji su pomogli da ovaj album bude tako uspešan i omogućili mi da prisustvujem ovom događaju. Nikada ne znate šta će se dogoditi na MTV VMA bini... Jedva čekam da doprinesem tome da to bude noć za pamćenje - rekao je Ašer.

Pristigavši na listu koja već uključuje impresivne goste, grupa Paramore, koja je nominovana ove godine za Najbolji rok video, takođe će zapanjiti VMA publiku specijalnim izvođenjem. Pored toga, Trevi Mekoj, Džejson Derulo i Robin će nastupati sa nikada do sada izvedenim miksevima njihovih trenutno aktuelnih hit singlova zajedno sa ovogodišnjim domaćinom VMA, deadmau5-om. Ovi umetnici će se pridružiti prethodno najavljenoj listi VMA izvođača, koja uključuje Eminema, Kaniju Vesta, Džastina Bibera, Drejka, B.o.B-a, i Florence + The Machine.

Zvezde filma The Social Network, Džastin Timberlejk, Džesi Ajsenberg i Endru Garfild pridružiće se već najavljenim prezenterima, a to su: Ke$ha, Niki Minaj, Ema Ston, Pen Badgli, Trej Songz, Ešli Grin, Selena Gomez i Ne-Yo. Kao što je prethodno najavljeno, komičarka Čelzi Hendler vodiće šou. 2010 MTV Video Music Awards će se održati u sali Nokia Theater L.A. u Los Angelesu u noći s nedelje na ponedeljak, 12. na 13. septembra 2010. Snimak dodele  se prikazuje ekskluzivno na MTV kanalu u utorak, 14. septembra u 20 časova. MTV će najaviti dodatne izvođače i prezentere naknadno.

makonda-tracker