Dupla MTV premijera: Letu štuke i Gru

0
Novi spot bosanske grupe Letu štuke Brojevi računa i poznatog beogradskog repera Grua I dalje me žele premijerno na MTV kanalu u ponedeljak, 30. avgusta u 20 časova

MTV je ponovo pripremio dvostruko iznenađenje! Od ponedeljka, 30. avgusta, s početkom u 20h, pa narednih sedam dana, premijerno možete da pogledate nove spotove grupe Letu štuke i repera Dalibora Andonova Grua.

Numera Brojevi računa najavni je singl novog albuma na kojem bend Letu štuke trenutno radi i čije se izdavanje očekuje početkom naredne godine. Ovom pesmom bend ostaje dosledan svom prepoznatljivom stilu, iako u njoj ima i elemenata koji do sada nisu bili tipični za bend. Tekst potpisuje Dino Šaran, a muziku Dino Šaran i Đani Pervan zajedno. Spot je režirao Zoran Zonjo Marković u produkciji kuće The books of knjige, i sniman je na više lokacija u Crnoj Gori.

Posle šestogodišnje pauze na scenu se vratio poznati beogradski reper Dalibor Andonov Gru, sa novom, originalnom i duhovitom pesmom I dalje me žele. Pesma i spot su urađeni u saradnji sa hiphoperom, Vladanom Aksentijevićem, alijas Ajs Nigrutin. Spot je sniman krajem juna i početkom jula u Beogradu na više lokacija, a potpisuje ga Marko Gligorijević. Pesma će uskoro biti dostupana za besplatni download na sajtu www.gru.rs, a do tada obavezno pogledajte premijeru spota u ponedeljak, 30. avgusta u 20 časova samo na MTV kanalu.

makonda-tracker