Svetske premijere spotova Tejlor Svift i grupe Linkin Park

0
U četvrtak, 26. i u petak 27. avgusta u devet časova pogledajte svetske premijere spotova grupe Linkin Park za The Catalyst i Tejlor Svift za pesmu Mine.

Pesma The Catalyst grupe Linkin Park nalazi se na njihovom novom, dugoočekivanom albumu A Thousand Suns. Spot će u isto vreme biti prikazan na MTV kanalima širom sveta, što je još jedan od primera da MTV na globalnom nivou može da poveže milione fanova širom sveta. Sa pokrivenošću od 160 zemalja MTV istovremeno donosi najveće svetske zvezde i najnovije hitove širom planete. Spot za pesmu The Catalyst režirao je član sastava Linkin Park, Džo Han.

- Kada sam razmišljao o ideji za spot mislio sam o kraju sveta. Kako bi izgledalo i kako bi se osećali kada bi neko pritusnuo dugme i odlučio o našoj sudbini? Kako bi se osećali kada bi prihvatili svoju sudbinu u trenutka totalnog uništenja? Ako bi imali taj poslednji trenutak kako bi ga proslavili, kakva bi bila naša osećanja - navodi Han o inspiraciji za novi spot benda. Linkin Park, premijerno na MTV-ju u četvrtak, 26. avgusta. U petak, 27. avgusta imaćetete priliku da ekskluzivno pogledate spot Tejlor Svift za pesmu Mine, koja je prvi singl sa novog albuma Speak Now. Spot su režirali Svift i Roman Vajt, a u spotu se pojavljuje glumac Tobi Hemingvej.

makonda-tracker