Eminem potvrdio dolazak na MTV EMA

0
Ostalo je manje od dva dana da glasate za svoje omiljene regionalne izvođače i odaberete ko će biti među pet nominovanih za MTV Best Adria Act nagradu, organizatori su potvrdili da će se i Eminem pridružiti izvođačima koji će publiku zabavljati na dodeli nagra

Regionalni MTV je 16. avgusta objavio spisak od 30 izvođača koji će se takmičiti za nosioca prestižnog priznanja za najbolji regionalni bend na dodeli evropskih MTV nagrada koje će se održati sedmog novembra u Madridu. Počevši od 16. avgusta na sajtu www.mtv.rs možete da glasate za svoje favorite. Od ponuđenog spiska izvođača možete da izaberete samo tri izvođača, a da biste glasali potrebno je da se registrujete. Jedan registrovani korisnik može samo jednom da glasa. Glasanje traje sve do 26. avgusta tačno u podne. Listu sa pet nominovanih izvođača za nagradu Best MTV Adira Act MTV će objaviti početkom septembra. Evropska dodela MTV nagrada EMA će se održati sedmog novembra u Madridu.

Najveća noć u svetu muzike je upravo postala još veća, pošto je MTV potvrdio da će Eminem nastupiti uživo. Poznat po svom vatrenom nastupu uživo i inspirišućim tekstovima, Eminem će sigurno zapaliti mase na ovogodišnjem šou. Sa albumom na prvom mestu Bilbord liste, singlom broj jedan Love The Way You Lie i 8 VMA nominacija, Eminem ostaje nezaustavljiv dok se pridružuje neverovatnoj skupini izvođača, kao što su Kanaja Vest, Džastin Biber, Drejk, B.o.B and Florence + The Machine. Ke$ha, Niki Minaj, Ema Stoun, Pen Bedglej, Trej Songz, Ašli Grin, Selena Gomez and Ne-Yo, koji su potvrdili da će nastupiti. Kao što je prethodno najavljeno, komičarka Čelsi Hendler će biti domaćica šoua. 2010 MTV Video Music Awards će se emitovati uživo iz Nokia Theatera L.A. uživo iz Los Anđelesa u noći s nedelje na ponedeljak 12. na 13. septembra 2010. Snimak dodele se prikazuje ekskluzivno na MTV kanalu u ponedeljak, 13. septembra u 20 časova.

makonda-tracker