Džastin Biber i B.o.B. na na dodeli MTV nagrada

0
Tinejdž pop zvezda Džastin Biber i B.o.B. prvi put će nastupiti na MTV Video Music Awards 2010, a Ešli Grin i Keisha potvrdile su da će prisustvovati 27. dodeli nagrada, koja će se održati u Los Anđelesu u noći između 12. i 13. septembra

Džastin Biber i B.o.B. spremni su da zauzmu legendarnu binu prvi put i jedva čekaju da uđu u cipele prošlih VMA legendi sa svojim, nikada do sada viđenim, izvođenjima.

- Uzbuđen sam što ću nastupati na VMA. Još uvek mi je neverovatno, pošto sam prošle nedelje bio prvi put, i niko nije znao ko sam ja. Ovo stvarno pokazuje da se snovi mogu ostvariti, kao i koliko neverovatno posvećene obožavaoce imam. Ja sam srećković i zahvalan sam na tome. Sada samo želim da izađem na tu binu, da se dobro provedem ispred svojih heroja jer ipak, na kraju krajeva, ja sam samo dete i još uvek sam obožavalac. Hvala - rekao je uzbuđeno Džastin Biber koji je nominovan za Najboljeg novog umetnika. B.o.B. koji je dobio impresivnih pet nominacija, pridružiće se neverovatnoj skupini izvođača, uključujući Kanijea Vesta, Drejka i Florence + The Machine. Keisha i Ešli Grin dodate su na prethodno objavljenu listu prezentera, na kojoj su Niki Minaj, Ema Stoun, Pen Badgley, Trej Songz, Selena Gomez i Ne-Yo.

MTV Video Music Awards 2010 održaće se u Los Anđelesu u noći između 12. i 13. septembra, a snimak dodele ekskluzivno možete videti na MTV kanalu u ponedeljak 13. septembra u 20 časova. MTV će naknadno objaviti dodatne izvođače, prezentere i domaćina.

Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući Najbolji novi umetnik, tako što će posetiti vma.mtv.com i tokom same dodele nagrada.

makonda-tracker